12. feb. 2011

Bildevandring på Radiumhospitalet

Det ligger noe tungt over navnet på dette hospitalet, men jeg ønsker vise det fra en annen side enn sykdomssiden. Vi var på besøk hos en veldig god slektning av oss der i går, og jeg fokuserte på bygget med kameraet. Ingen mennesker er å se på disse bildene, men kun utsmykninger, og mitt syn gjennom linsen. Lite ord og mange bilder.

Vandringen på sykehuset var over, og nesen vendte hjemover. Pasienten var utrolig sprek på tross av en stor operasjon, og humøret var så absolutt tilstede.
Er så utrolig glad i denne damen! :)

Gjennom byen "min" Drammen..

Til husets lune dyrekrok. :)

Livet er ikke hva som har hendt deg,
men hva du husker og hvordan du husker det.
Gabriel García Márquez

16 kommentarer:

Trollmora sa...

Vi tenker likt du og jeg! Sist jeg var på sykehus gikk jeg også å tok bilder av bygget og fine blikkfang :)
Nydelige bilder du har tatt!

Endelig fant jeg giveawayen din :)

Mie sa...

En forunderlig og fascinerende omvisning dette. Og for et vakkert sitat, helt enig med GGM! *♥*

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Nydelige bilder du har tatt,bedre å se det gjennom din linse,enn sykdommene en forbinder stedet med:)

Herlige kjæledyr dere har:)vi hadde også hund en herlig tispe av en blandingshund (border c-terrier og elghund) som vi fikk på omplassering da hun var 6 mnd.Hun hadde utseende og lynnet til border collien.Hun ble syk for 3 år siden,og vi måtte ta henne,da var det sorg i hjemmet!!

Tusen takk for alle dine gode ord inne hos meg,det setter jeg stor pris på.Ja her er det rede bygging og klargjøring:)Venter i spenning:)

Ha en flott lørdag!!

Klem Linda:)

Eple sa...

Flotte bilder. Tror det er bra å også se på sykehuset på denne måten. Ellers blir det fort alt for trist og leit..

Likte bildene dine virkelig godt, men spesielt det med flygelet fikk meg til å stoppe opp. Veldig effektfullt med den svarte duken med frynser, og den duse fargen på blomstene- i kombinasjon med en dempet bakgrunn. Litt drømmeaktig...

Ellers takk for mange fine og gode kommentarer fra deg. Blir så glad når du kommenterer- for du tar deg bryet med å legge inn på mange innlegg bakover også.. Da får jeg masse Huldre-input på en gang. Jippi, for det :) Sånt liker jeg!!

Ha en fortsatt fin helg!

Nanne sa...

Det er en spesiell stemning på Radiumhospitalet, har selv vært der en del som pårørende, og er takknemlig for at det finnes når vi trenger det.....
Ellers likte jeg bildene fra Drammen, både bildene fra under motorveibrua og Ypsilon. Jeg går over den vakre brua hver dag.......

Pia sa...

Dette var ikke syke bilder - virkelig flotte! Jeg ville ikke gjettet at de var tatt på et sykehus. Fint at pasienten har det ok.

Eva sa...

Fine Drammen! :)
ANg Lance Armstrong... de bytter vel ut det skiltet snart tenker jeg ;)

Frøken Anker sa...

DET VAR DA NOGLE FLOTTE OG SPÆNDENDE BILLEDER - EN SJOV MÅDE AT SE ET HOSPITAL PÅ :-)
MEN DET ER DA OGSÅ ET MEGET FLOT HOSPITAL - ER DET NYT?
HAV EN GOD SØNDAG
Birgitte

Smykkas sa...

Fantastisk billedkavalkade.

Da jeg lå på sykehuset før jul tok jeg masse bilder av kunst og pynt. Utrolig hvor dyktige mange sykehus er blitt til å gjøre omgivelsene vakre.

Klem

Trollmora sa...

snakket litt om deg på bloggen min i dag ;) hihi

Fiolkransen sa...

Utrolig flotte bilder. Kreativt satt sammen også:)

Håper alt er bra med slektningen din, og at du får en super onsdag!

Klem fra Thea

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Kjempefine bilder!
Har hørt at folka som jobber der er fantastiske, det er flott:)

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

PS: vil gjerne være med på din give-away, men den linken lot meg ikke inn...

EllenSand sa...

Mange fine bilder. Og bra sitat til slutt.
Ellen :)

Huldra sa...

Tusen takk ladies! :)
Begynner å bli vant til rare blikk når jeg tusler rundt med kameraet nå, og det fikk jeg av flere som passerte her også. Skuldrene senket seg hos alle som bivånet fotorunden da de så jeg passet på å ikke ta med folk i bildene. Rart med det, men hver gang jeg tar på meg "fotobriller", så får jeg liksom et helt annet syn på ting- som her. Godt å høre det er flere som har vandret med kameraet og fokusert på utsmykninger på sykehus. Det finnes såvisst masse vakkert rundt en, bare en ser. :)

Nei, dette sykehuset er nok ikke av de yngste, men det ser ikke så slitt ut egentlig. De har vært veldig flinke til å vedlikeholde det, bruke farger og dekor. :)

bohemian girl sa...

Dette var utrolig fint å se. Honnør til deg som viser sykehuset på en annen måte. De som er her trenger jo noe annet å tenke på enn sykdom, JA til mere kunst på sykehus!. Dette rørte meg. Og nederst har du skrevetet sitat; det om at Livet ikke er det som har hendt deg, men det du husker...da fikk jeg tårer i øynene. Takk for et flott innlegg! Og takk for hyggelige tilbakemeldinger på bloggen min! Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...