3. okt. 2010

Sting for sting

Brummm..! Et lett og jevnt tråkk på pedalen, og stoffet flyr fremover mellom hendene mine. Sting for sting nøstes stoffene sammen og noe tar form. Symaskinen og jeg har blitt venner etter nesten to måneders stillhet. Spolehuset var hakket og utbrukt, men nå er et nytt på plass så vi kan snakke sammen igjen. Vi snakker ikke alltid samme språk, men vi finner greit tonen.

Noen putetrekk har allerede funnet plass i sofaen, og løpet av uken har forskjellige utrangerte klesplagg, sengetøy og annet fått nytt liv. En rødrutet uglefamilie med merkelig lange ører har flyttet inn. Bip er ikke særlig glad for oppmerksomheten, så jeg tror nok de små kloke må få nye hjem etterhvert. Minstemann ser faktisk litt engstelig ut i blikket allerede..


Bip har ikke noe å klage på egentlig, for han  er den som får lov til å bli med på alle opplevelsene. Lørdag var han med på kjøretur til bursdag der han fikk sitte foran med vindusplass. Han trenger liv og farger, så da må han jo bli med på tur. Faktisk så ble han så sliten av alle inntrykkene at han la seg flat på ryggen til slutt, med stivt blikk i taket. Ble det for mye farger lille venn?


Bursdag inspirerte til nytt antrekk, og et kort til jubilanten ble det også.
Frossen som jeg er ble to fleecegensere sydd sammen til en varm og god kjole.
En til av guttas t- skjorter har blitt et røft putetrekk.

Fine, kreative og sosiale høstdager med andre ord. :)


Håper helgen din også har vært fylt av inspirasjon og farger! :)

12 kommentarer:

Nina sa...

Kanskje du blir en Nopooer du også ;) - sånn etterhvert?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg har brukt helga til å bli venn med min nye symaskin. Resultatene er jeg sånn ganske fornøyd med. ☺ Herlige ugler!

hobbyvimsa sa...

hei høpp!!Så flink du er kjempe fine ting du har laget,og så mye du har rukket denne helgen:)Ha en fin ny uke!!!Klem Linda;)

Andregasellen sa...

Heisann Huldra:)
Så produktiv du er!!Litt av en krea-helg du har hatt...Så søte ugler!!Synes ørene har akkurat riktig lengde jeg:)
God natt herfra!

Lina sa...

Jøss, er det virkelig så poetisk å sy?? Uglene ble kjempekule. Du er produktiv må jeg si!

Jeg begynte å strikke i helga!! Bare rett frem da, så det spørs hva det blir. Målet er at det skal bli ei pute, men det blir sikkert nok et skjerf som havner nederst i skjerfeskuffa..

Bare Mio sa...

Så flink og kreativ du er!
Og så produktiv du er, jammen har du fått sydd mye lekkert.
Uglene var kjempestilige.
Selv strever jeg med å sy, men det går litt bedre med den nye maskinen (hm den sto et par år i esken før den kom ut).
Ønsker deg en fin mandag.
Klem fra Mio

EllenSand sa...

Ai ai, for en produksjon! Herlige ugler og stilig pute. Kjolen ble veldig fin. Er det virkelig redesign? Så flink du er! :)

Shy B sa...

Veit ikkje om eg nokon gong vert sååå god venn med symaskina mi! Mykje flott du har laga,likte spesielt godt kjolen.

Gammel stil sa...

Flotte, fantastiske, søte, skjønne og ikke minst kreative Huldra!! Så flink du er!! Nydelige ting! Helt fantastisk:)

Stor klem:)

Namaste (jeo74) sa...

Åhhhh, for ein kjole da!!! Imponert øve syferdighetene dine og eg. Eg har faktisk vore på sykveld på sybutikken min i dag eg :o) Me fant ut at den gamle symskinen min ikkje funka heilt, klyppte opp ein del meter med de originale rullegardinstoffene (nyyydelige) og skravla litt før eg måtte him te Trym. Neste mandag ska eg tebake og då e Trym sjå pappen, så det blir nok bra. Skikkelig sleten i dag, så det blir nok ikkje store bloggerunden tenke eg.

De gamle stolane var skikkelig fine fasong på syns eg og, og de var fantastiske å sitta i, men gjekk i oppløysning... Har tenkt å male skjenken i ca samme farge som de nye stolane, og det røda får nok ikkje bli værrande då tenke eg. Var det nåke mærr mon tru?? Får ta det ein aen dag i tilfelle :o)

Roniken sa...

Flink du er. Kjolen likte jeg utrolig godt! Forresten flott innlegg du hadde tidligere, får en til å tenke litt ekstra på hvordan man egentlig har det.
Ha en flott dag videre :-)
Klems

meretes galleri sa...

Kjempefin kjole og di morsomme putene. Du er veldig flink. Nydelige høstfarger på trærne, det var fine blinkskudd. jeg vil gjerne følge din blogg , det var mye fint hos deg. Det er så artig å følge andre sine blogger. Det er så mange som er så oppfinnsomme og kreative,
det er en fornøyelse å se :-)Hjertelig fra Merete.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...