4. okt. 2010

Frøken Høstblad 2010

Moseplassen har ofte en uformell og kreativ konkurranse på gang, og denne gangen er det Frøken Høstblad som skal kåres. Vil du være med er fristen 14. oktober.
Jeg har vaklet litt mellom hvilke kandidater jeg skulle ha med. Skulle det være den fargerike humlen? Den klatrer standhaftig rundt gjerdet rundt hele huset, og har også begynt å spre seg så flott utover gjerdet til hundegården jeg satte opp i sommer. En virkelig flott kandidat, men valget falt ikke på henne denne gangen.

Hun er virkelig flott!


Det kunne også blitt Hosta, men ei heller denne slapp igjennom nåløyet.

Min kandidat står rett og slett utenfor huset og slår pusten ut av meg hver gang jeg lukker opp døren.


Bare se så prektig hun er i solen mot den blå himmelen!

Selv når vinden uler så det knaker i grenene, viser hun seg fra sin beste side.Hver dag ser jeg fargene endres, og den vakre damen sukker lett over bladene som slipper taket.
Den grå veien foran huset spes daglig på med skjønne, fargerike blader, og grenene hennes blir stadig lettere. Noen blader plukkes opp og settes i humlekransen på døren, og noen finner veien inn i huset. 
Denne damen er virkelig noe av det vakreste jeg vet om høsten.

Det aller siste bildet er det som blir med i konkurransen.  
Fra grønt, til gult, til orange og ildrødt presenterer jeg min kandidat:
Frøken Ildfull. 


Ta turen innom Moseplassen for å se de andre kandidatene, eller bli med selv.
16. oktober settes alle bidragene opp for å kunne stemmes på. :)

21 kommentarer:

Anonym sa...

Litt av en frøken du har stående utenfor hos deg...frøken Ildfull:)Ser jo ut som hun står i brann. Flott bidrag:)

Flotte ting du har laga...og kreativt:)La kreativiteten fortsatt blomstre og håper du får ei fin uke.

Vi kom hjem fra hytta igår og jeg nyter nå livet med bredbånd:))

klem

Bekka sa...

Nydelig tre og veldig artig konkurranse :)
Presenterer min "frøken" senere i dag jeg også!
Klem fra Bekka

Kristin Kreativius sa...

Åh, deilige farger:) Skulle egentlig inn hit for å kommentere uglene, som var så lekere, og kjolen som du bare tryllet frem av fleecegensre! Tenk at det er mulig da! Blir skikkelig inspirert til å ta fram symaskina nå!

Ha en fin dag:)

FruLisa sa...

Åh - det var godt å se den fargerike frøkna di - her er det sikkelig grått i dag:-(

Vakkert tre og særdeles nydelige bilder:-)

Gammel stil sa...

NYDELIGE bilder som alltid!! Du er bare helt fantastisk! Helt RÅ til å ta bilder!! At ikke du er fotograf skjønner vi ikke! Vi håper du har det bra, og vi krysser fingrene for deg i konkurransen:)

God klem til søte deg:)

Stor klem:)

hobbyvimsa sa...

Å bare helt nydelig!!Ha en flott uke!!Klem Linda:)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Flotte fotografier! Jeg er imponert! Her er også nydelige hørtfarger ute,det er så fint på denne tiden av året.Bortsett fra når det regner da. Det er ikke så fint.

Lykke til i konkurransen! mvh med et lekent sinn

Pia sa...

Så flotte bilder du har tatt!

Gry sa...

Fantastisk vakre bilder!! Og de fargene... Virkelig til å ta pusten fra en ja! Utrolig vakkert ute nå, jeg liker høsten veldig godt. Akkurat nå for eksempel, koser jeg meg inne med mange tente lys, litt varmt i koppen og hygger meg med bloggen din ;) Masse lykke til i konkurransen og ha en fin kveld! Klem fra Gry

Anne (Moseplassen) sa...

Så nydelig lønn!
Kjempekos at du vil være med på konkurranse :)

Kaoskontroll sa...

Takk for det! Og jeg er nok litt enig, for jeg har vurdert å fjerne hatten flere ganger, men så synes jeg den er et så sjarmerende stilbrudd at den har fått henge. ;)

Vet du, i fjor kjørte jeg en omvei til barnehagen store deler av høsten, fordi det var et slikt tre som sto langs veien... og jeg måtte bare forbi akkurat der for å kikke. Det var så utrolig vakkert!

Klem

Unknown sa...

All slags konkurranser du finne altså snupps, og alltid lika flotte bidrag :o)

Turkis e nå fint ja!! Håpe på litt mærr energi så eg får satt litt mærr av planene mine ut i livet da. Kjenne at jobben tar det mesta av meg, sjøl om det bare e 50%...
Og tenka seg te at det barra var å be om ros, så fekk eg det i massevis? Tihi :o) E ein god plass å værr detta bloggelandet ja! Og den dukka har eg faktisk allerede fått i hus. Større enn eg trudde og eg og Trym e faktisk enige om at den nå offisielt e det fiiinaste me eige :o) Syns eg var skikkelig heldig der ja *sukk*

Håpe du har gode dager du aller godeste :o)

Anonym sa...

Nydelig!
Lykke til!
Ønsker deg en fortsatt fin høstuke.
Klem Mio

missM sa...

Så fantastiske høstbilder :)

Jeg har blitt veldig glad i min crazy unit, så heldig du var som vant en. Har jo sett at de må få bli med på reiser, så langt har min desverre blitt litt forsømmet, men må vel gjøre noe med det, så den ikke blir for deprimert stakar....

Ann sa...

Åh så herlige høstbilder!! Kanskje jeg må ut i hagen å se meg rundt jeg også! :)) Har jo hodet så langt nedi malingsbøttene nå om dagen at det er bare så vidt at jeg har fått med meg at det er høst ute!! Masse lykke til i konkurransen! :)

Tuuusen takk for at du har linket til Giveaway-trekningen min, for et forrykende bra og viktig blogginnlegg om livet litt lenger ned her på den koselige bloggen din og for koselig besøk! ;))

Ha en fortsatt fin høstuke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

toves sammensurium sa...

For noen flotte høstbilder - så deilig å f¨fange de spektakulære fargene på bilder! De er et energikick uten like!!!Artig utfordring du er med på forresten...hadde nok hatt litt problemas med å velge selv ja....naturen omtrent konkurreer med seg selv ute desse dagene!!!! Nyt dem!!! Det skal jeg:)
toveklem

Marie sa...

"Glødande" flott :)

Bente sa...

Utrolig flott tuntre, flotte farger så jeg forstår godt at du er glad i dette vakre treet ditt :) Takker for hyggelig kommentar på bildet mitt :)
Ønsker deg en fin høstdag,
og lykke til i konkurransen!! klem Bente;)

Hage foto og natur sa...

Jeg er full av beundring for ditt fargerike tre!
Lykke til!

Viola sa...

Så herlig det må være å ha et slikt vakkert høsttre like utafor der du bor! Og javvistt er hun vakker, frøken Ildfull! Lykke til! :)

Viola sa...

Hm.. kom min kommentar med her tro?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...