28. okt. 2010

Cherry on top! =D

Som alltid når jeg får en sånn hyggelig fokus, kryper fingrene litt bort fra tastaturet der de ellers løper så lett. Det er så utrolig godt å bli husket på og få en så god tilbakemelding! Blir jo så utrolig glad av sånt, men det er likevel så vanskelig å ta til seg gode ord. Hvorfor er det sånn mon tro..? Det å gi en oppmuntring og skryte selv til andre er såre enkelt, men det er ikke alltid like lett å ta imot.

Ta imot hva? Jo, jeg har fått en herlig award av både Namaste og Ellen Sand.
Tusen takk ladies! =D
Jeg gir den mer enn gjerne rett tilbake til dere begge, men dere slipper selvfølgelig å besvare den en gang til. Dere er jo så absolutt to av de jeg hadde valgt å gi den til uansett. =D

Når man får denne awarden kan man velge å fortelle tre ting man liker å gjøre, eller tre ting man brenner for/ noe som ligger en på hjertet-  pluss legge ut et favorittbilde om du velger sistnevnte. Så får man æren av å sende awarden videre til 5 andre blogger man mener har den ekstra "dessertsmaken".
Siden jeg har fått den av to personer velger jeg begge tingene, og sender den videre til 10 for meg spesielle bloggere. Siden jeg spant den raskt i retur som en Australsk boomerang, har jeg da 8 igjen.

Tre ting jeg liker:
  • Jeg ikke bare liker, men elsker å fotografere! Sikkert ingen nyhet for dere som kjenner meg fra før, eller har blitt kjent med meg her inne.. ;)
  • Råtassen og jeg er for tiden fullstendig hektet på serien Chuck, og elsker å krølle oss opp i sofaen og se episode etter episode.
  •  Jeg liker også veldig godt når om han setter seg bak ryggen min og masserer  nakken og skuldrene mine myke og gode, eller legger seg med hodet i fanget mitt så jeg kan pjuske han i håret.  Kos og nærhet er viktig!
Hah! Den tok jeg vel glatt og kjapt? ;)

Hva brenner jeg for da..?
En ting jeg har brent stort for de fire siste årene er den lokale hesteforeningen. Siden jeg ikke har hest selv lenger, og har vært dypt og heftig engasjert i styret såpass lenge, sender jeg stafettpinnen videre til en annen person med nytt og glødende engasjement. Foreningen ligger fortsatt som en hjertebrann hos meg, men fra 2011 skal jeg lene meg tilbake og være observatør og hjelpe til når jeg kan.

Dyr har alltid opptatt meg stort, og den neste hjertesaken er dyrevelferd. Jeg oppfordrer derfor stort til å videreformidle nye, gode hjem til dyr som lider, eller står i fare for å bli avlivet om jeg kommer over sånne saker. Har vel tatt til meg min del av sånne dyr selv opp gjennom årene.

Gjenbruk og redesign har faktisk også alltid vært en liten brann i denne kroppen. Jeg blir lykkelig av å se et forfallent hus eller møbel blir pusset opp til nye liv, og jeg stortrives med å se gjenbruk og redesign av alle stoffer og materialer her inne i blogglandet. Kan tro jeg ble lykkelig over å se realityserien "Søppelkongen" satte fokus på dette, og mote - og interiørtrenden som har vært de siste årene.

Her er et bilde jeg er ekstra glad i:Bildet er tatt i påsken i år. Grunnen til at jeg liker dette bildet så godt, er at det var så skjønt å se gamlemor Sita la de to jyplingene ligge oppå henne å leke så viltert. Hun ligger der med sitt blå blikk, så tålmodig som bare det. Skjønne jenta si, og herlige jyplinger. :)

Disse 8 fortjener Kirsebær:
Trollmora: Ganske så ny i bloggverden, og skummelt lik meg selv på mange måter. Personlig føler jeg meg faktisk litt beslektet med denne trollmora, når det gjelder både språk og sjel.

Susi and the frog: Deilig friskt pust av galskap, og såvisst min "Madhatter" i bloggverden.

Bad Monkey: Amiguru guruen over alle guruer med sine skjønne figurer, og herlig kreativ på så mange andre vis også.

Anette Willemine: Lun, varm og god blogger med med rødvinsglasset avslappet i den ene hånden og den andre godt begravet i pelsen til hunden Herman. Varm interiørblogger med lune blikk på livet.

Brocante: Bloggen med mange sikleverdige antikke saker, og drømmende turer til Frankrike. Veldig inspirerende interiørblogg.

Aases fantastiske verden: Herlig gla`dame som har trukket i mange strenger og satt i gang årets bloggtreff i Drammen. Hun driver også en spennende bruktbutikk, der du kanskje, muligens finner akkurat det du har lett lenge etter.

Snuskebassa: Damen som selv sier hun kreerer i en tilstand av kronisk ammetåke, og har de herligste, naivistiske figurer på lur.

Blafre: Det er rett og slett komplett umulig å ikke smile umiddelbart når man går inn til Blafre. Her er skjønne, fargerike produkter kreert av Ingrid, og solgt av Remi.

Det finnes så mange flere blogger jeg følger som også gir den deilige dessertsmaken, og når jeg har tittet innom er det jammen meg flere som har vært i forkant og tenkt det samme. Dere vet hvem dere er, og dere vet jeg setter like stor pris på dere som de som rakk før meg. :)

Det finnes så mange gode kirsebærbloggere her inne! Det er jo nettopp derfor jeg velger å følge med, snike litt i krokene og legge igjen spor. Nettopp fordi akkurat DU gir en sånn lun kirsebærsmak. :)

Awarden er herved videresendt, og dere mottar den som dere selv ønsker;
Stilltiende, eller med et jublende innlegg? Det er helt opp til deg selv. :)

12 kommentarer:

Mie sa...

Gratulerer med award! Den er jo bare søteste awarden med sine små deilige muffinser i rosa <3 Nå fikk jeg flere nye blogger å titte på også, det er jo alltid så spennende, så takk for det ;)Noen av de er allerede blandt mine favoritter også :) Bad Monkey & Blafre.

Mie sa...

måtte bare inn her igjen og svare litt på dine kommentarer hos meg, er jo bare så koselig når noen tar seg tid til å skrive :)

Jeg venter også spent på om pakken din kommer frem til deg snart :) Håper bare posten har vært snill med den! Er alltid litt nervøs når jeg sender knuselige ting i posten :O

Jeg tok jo en sånn rydderunde før antikkmessen, og er SÅ enig i det du sier, joda det er fint å ha minner, men man får ta vare på de tingene man faktisk har fremme eller bruker, og så får man gi slipp på det andre til de som vil bruke det og sette pris på det, så kan man selv finne andre ting som man selv vil bruke/ha fremme. Det tror jeg også de som vi har fått tingene av vil være enige i :)

Kan love deg at den lille skålen er til å smile av, katten i skålen har vel den blideste munnen jeg har sett :D

Jeg sa til gutten min (han er hjemme med vannkopper for tiden stakkars) at han måtte lese det om steinen fra Blåfjell, og da utbrøt han med store øyne: MENER du det Mamma??? hehe så nå fikk han virkelig noe å tenke på ;D

Anonym sa...

Grattis med award:)...og flott "svar":)

Koselig bilde av hundene:)

Trollmora sa...

åååååå jeg blir jo helt rørt jeg :) Tusen takk kjære søte skjønne Huldra... og jeg føler det samme for deg! Jeg sa akkurat til min mor om deg (hun sitter her i sofaen å hekler) at du og jeg er så like på mange områder at det nesten er litt creapy... but in a good way! :)

Og awarden din kom på samme dag som jeg fikk innvilgelse fra NAV på varig ufør... tenk det du.... man skal jo ikke feire slikt, men nå vet vi i alle fall at sånn er det.... og man slipper unna denne skrekkelige uvitenheten. Det var en fin dag å få awarden på kjære Hulder... og som en liten digresjon så kan jeg fortelle deg at jeg faktisk er vokst opp i Hulderheimen faktisk... tenk det :) Huset vårt kallte vi for Hulderheimen da jeg var barn.. og jeg ble kallt Huldra :)

Nå skal jeg lese det DU har skrevet i forbindelse med awarden du fikk og så skal jeg kose meg med tanken på hva jeg selv skal skrive. Igjen søte du; tusen takk for denne awarden... min første :) Og for at den kom i dag... fra en Hulderheim langt unna :)

klem

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer med flott award! Og gøy å få vite litt mer om deg:-)
Helt enig i at gjenbruk er supert!

Klem

Susi sa...

NÆæææææææææ så SØØØØT du eeer!!!!!!!! Og for en fin kommentar "Deilig friskt pust av galskap, og såvisst min "Madhatter" i bloggverden" - det MÅ æ bruke på min egen blogg (med ditt navn under såklar)

Anette Willemine sa...

Gratulerer med velfortjent og flott award til deg! Morsomt å lære deg litt bedre å kjenne.

Tuuuuusen takk for at du hadde lyst til å gi den videre til meg! *Smiler* Jeg ble veldig glad for de nydelige ordene. Hi, hi, du skal bare vite hvor godt det med rødvinen og Herman stemte!

Takk du gode :o)

Klem,
AW

Pafrika Og Belkini sa...

Hallais, co-kirsebær! Gøy å lese mer om deg, og nydelig hundebilde du har tatt!

Fin kveld videre til deg!

BLAFREBLOGGEN sa...

Så hyggelig! Tusen takk for award og fin omtale. Ønsker deg en glad helg!

My New England Dream sa...

Gratulerer så mye med award!
Tusen takk for veldig hyggelig kommentar inne hos meg :) Blir morsomt å treffes på bloggtreffet i Drammen! Ønsker deg en finfin helg!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med velfortjent award!
Kjekt å lese om deg.
Herlig bilde av vovsene.
Ønsker deg en nydelig helg.
Klem Mio

Namaste (jeo74) sa...

Hei snuppa!

Her e det definitivt natt nå, og e rektigt så sleten itte den siste tidas begivenheter. Men guhu kor det har vore verdt det!
Måtte innom ein tur og sei god natt og flott Awardinnlegg!
Så kjekt med hu så du føle deg så lik da! Kjekt å finna sånne! Du og eg e jo ulike på mange måter, men du har nå klart å sjarmert meg så kraftig at forskjellane e egentlig barra interessante syns eg ;o)

Her har Trym spydd og har feber :o(
Håpe inderlig at han ikkje smitte meg. Dvs eg rekne vel egentlig med at han gjørr det, men håpe det ikkje vare så lenge, for eg ska jo få besøk allerede på torsdag :o)

Ha ei superfine veka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...