6. juli 2010

Utfordringer i bøtter og spann :)

Det er visst mer spennende enn jeg trodde å være her inne, for nå har jeg blitt omtalt som en av flere Kloke Bloggvenner hos Elisabeth i Innerst i veien (skummelt og hyggelig på samme tid! =O) og fått en utfordring av Bare Mio.
Veldig hyggelig og ærefullt å bli invitert, og denne utfordringen tas på strak arm. :)

Jeg kunne velge en av to, der den ene består av å skrive 6 positive ting om seg selv, og legge ved et bilde av seg som man er fornøyd med. Den andre er denne, og den jeg valgte:

Utfordringen var å fortelle litt om dagen min, med disse spørsmålene:
Morgenens nedtur:
Vi skulle se på en campingvogn som muligens kunne brukes til festivalbruk (på Notodden Blues Festival). At den var i så dårlig stand som den var, kan vel sies å være morgenens nedtur. Da ble det altså ikke den. 

Utenfor mitt vindu:
Fra her jeg sitter nå, ser jeg ut på "furtebua", som er en liten gjestehytte vi har. Der henger saueskinn som skulle luftes, og minner meg på at jeg snart må gjøre noe med de..

På fjernsyn i går:
Enkelt og greit ingenting, da jeg ikke så på tv i går.
Jeg har på meg:
Olabukse og min favoritt t-skjorte. Er stor fan av Nemi, og fikk en herlig t-skjorte der det står "skumle damen" på brystet i rødt, og med dette bildet på ryggen den gang jeg bestilte abonnement på bladet.
(Bildet er lånt fra univers.no. )
I dag skal jeg:
Fortsette der jeg slapp i går, med maling av vinduskarmer. Skal også grunne innsiden av hestehengeren, som faktisk skal erstatte campingvognen på festivalen. =D
Men jeg ville heller:
Vil ikke noe heller, for det er dette jeg faktisk vil (selv om jeg sikkert burde både vasket klær, støvsugd, gått tur med hundene osv..)

I vinduskarmen står:
I samme vindu som nevnt ovenfor står det to klunkeflasker jeg er veldig glad i, en turkis vinflaske jeg fikk sneket til meg av en venninne, en kurv med fjernkontroller i, to turkise telysholdere, og en plante i en sink bøtte. Hurra for et av få vinduer, der både karm og vindu faktisk er ferdigmalt.
I helgen skal jeg:
Enten på vennefest, eller hjelpe den ene sønnen vår med flytting og oppussing av leiligheten hans. Det kommer an på om gutta drar til skogs på kanotur, eller om de heller vil flyttesjaue.

Morgendagens lykke:
Forhåpentligvis godt vær i både kropp og ute (kan være like ustabilt begge deler gitt..), så jeg kan fortsette med oppussing av hestehengeren og vinduskarmer.

Dette bildet har dere aldri sett:

..Som er et av mine egne malerier, kalt "Faun & Fairy"

Tusen takk for utfordringen Mio! :)

Sender utfordringen hermed videre til disse 6 spennende bloggerne, og håper de ønsker ta den imot.
Det er jo faktisk valgfritt. :)

Kreativ/Impuls, som ble en av mine aller første bloggvenner her inne.
Alexander Mathisen, som er en ung mann med et herlig blikk for interiør.
Dill og dall og sånt, den kreativ sjelen bak Budeiesøm.
Ellen Sand, som syr de herligste kjoler.
Evas univers, som har vært en god venninne i maaange år.
Innerst i veien, for hennes herlige skråblikk på livet.

Jeg skriver jo at det finnes utfordringer i bøtter og spann, og da bør jeg jo kanskje utdype det litt? Det var det med hestehengeren da- som skal få bli med som festivalvogn. I fjor sov vi i lavvo (tynne vegger og mye lyd), i forfjor var vi ikke med, og året før der kom vi inn med en båt som pajet rett før vi la til, og måtte hentes med henger igjen.. Det ligger en rød tråd her med små- fiaskoer og rariteter ja. Så.. Hvorfor ikke hestehengeren?
Den har stått påbegynt oppussing i snart et år. Veggene er behandlet med varmepistol, pusset og sparklet, og gulvet var rottent og ble fjernet. Gulv til hestehenger er dyrt, så tanken var å legge stålgulv. Det står nemlig en gammel, forlatt slaktebil med flott gulv som bare venter på å hentes ved et av jordene til nabo`n. Han har også de kraftigste såpesaker, og en høtrykkspyler som desinfiserer bedre enn det er på de reneste sykehusrom. Det trengs mannlige krefter til å bruke vinkelsliper og hente gulvet (noen fakta er tunge å svelge..). Siden jeg ikke har hest selv lenger ble den satt litt på vent. Tenkte ihvertfall å bruke den til frakt av sau, og fikse den så de som leier stallplass hos oss kunne bruke den.
Etter å ha sett på campingvognen i dag, kom min herlige (halvt) franske venninne med den glupe idèen med hestehengeren.
Javisst! Det gjør vi! Gutta fikser gulvet, hun fikser køyesenger, jeg maler, og sammen lager vi konseptet med western stil. Javisst gjør det det, og blir Team Jolly Jumper. tro meg, det finnes mange rare konsepter på den festivalen der, så vi er så menn ikke de eneste med rariteter på gang. Jeg spratt rett inn på Vistaprint og fikset 4 kopper og 2 bilmagneter som skal følge oss på tur:


Baksiden av koppene har teksten Notodden Blues Festival øverst, og 5.-8. August 2010 nederst.
Fronten har dette bildet, og da finnes det kun disse 4 i hele verden (oh la-la!).


Harry sier du..? Jovisst er det det, for sånn skal det være på festival. ;)

Det blir rødrutet sengetøy, kjærrehjul på sidene av hengeren,høyballer å sitte på, melkespann med kornband i inngangen, saueskinnsfeller, gammelt hesteutstyr hist og her, kjæresten til venninnen min tar med gitar, og vi kjører gjennomført cowboystil hele veien. Må jo lage "wanted" plakater av alle sammen også må vite! Jeg skal male et bilde av Jolly Jumper i full galopp bak på lemmen på hengeren, og jeg tror nok det blir en plass for hunden Rattata også. Her blir det høy cowboyhattføring på alle, og whiskeystemmer på gutta etterhvert. ;)

Gyngehest er allerede fikset, for hest må vi jo ha. Tror jeg skal spørre min gode venninne om å male den som den godeste Jolly, for han må jo bare være med synes jeg. Countrystil og blues hører meget bra sammen synes vi, og jeg får faktisk en funksjonabel og unik hestehenger til slutt. Her blir det fikset gulv, bremser og lys- så gjenstår det å se om naboene med hest tør bruke den når den er ferdig.. Du har nok ikke hørt det siste av denne historien. ;P

Have a Jolly good day!

9 kommentarer:

n i n a s hjem sa...

Hei :)

Vil bare takke deg for hyggelig kommentar inne på bloggen min :)

Ha en fortsatt fin tirsdags kveld :)

Nina

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så morsomt! Med så mange kreative sjeler MÅ jo resultatet bli bra også. Gleder meg til å se. Takk for utfordring og rosende omtale. Den samme utfordringen fikk jeg for veldig kort tid siden, så da hopper jeg elegant over denne gangen. Håper det er ok. ☺

Anonym sa...

Så kjekt at du tok utfordringen.
Maleriet ditt var flott, du er virkelig flink.
Så stilig med Team Jolly Jumper, gleder meg til å se flere bilder/tegninger.
Have a Jolly good day til deg og.
Klem fra Mio

Veronica sa...

Heisann

Så utrolig koselig at du hilste på. Jeg er blitt veldig inspirert av alle de flinke bloggerene og kreative menneskene her. For et utrolig flott bilde du har malt, jeg malte mye da jeg gikk på ungdomskolen, men ble liksom aldri flinkere, så gav opp.

Følger deg videre jeg :-)

Klems Roniken

Veronica sa...

Heisann
Så utrolig koselig at du hilste på! Jeg er blitt inspirert av alle de flinke bloggerene og kreative menneskene som finnes her. For et flott bilde du har malt her, jeg malte en del når jeg gikk på ungdomskolen, men ble liksom ikke flinkere så gav opp.

Følger deg videre jeg :-)

Klems Roniken

Huldra sa...

Det er så absolutt i orden Elisabeth, og tusen takk til deg Nina. :)

Jeg ble jo bare stolt og glad over å bli utfordret Mio, så det ville jeg veldig gjerne være med på. :)

Hei, og velkommen inn til deg Roniken. Veldig hyggelig at du poppet inn til meg, og enda hyggeligere at du ønsker bli! Blir jo så glad når jeg får nye gjester også. =D

Ikke gi deg med å male! Om det ga deg noe, så bare fortsett. Jeg er overhode ikke teknisk flink, men synes det er gøy, og fortsetter av den grunn. Tar med bildene på utstillinger i regi av den lokale kunst - og hobbyforeningen nå og da (sååå skummelt å skulle vise de frem første gangen!), og skulle noen ville ha et er det deres. Da blir jeg jo ihvertfall glad, for jeg håper jo ikke jeg blir sittende inne med et hus fullt av egne duppeditter.. ;)

Håper å se at du har kommet i gang igjen en dag. :)

Hilsen Huldra- med malestenkte fingre (nå av en helt annen type maling)

hobbyvimsa sa...

Morsomt at du tok utfordringen,gøy å bli bedre kjent med deg,kjempe fint maleri,og blogg.Ble følger jeg så jeg er pluselig tilbake igjen!Klem Linda:)

Anonym sa...

Hei. Spennende blogg du har,jeg vil gjerne følge den. Fant den akkurat nå. :)Klem fra Mette.

Roka Design sa...

Takk for det:)

Ja det er derfor jeg ikke har fylt det så veldig mye mer opp...da hadde de vel gått om en annen:)
Ha en kjempe fin dag:)
Klem fra Kari:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...