14. juli 2010

Helgens liv og leven

Pc`n har vært meget lite brukt de siste dagene, for huset har levd stort av ungdommelig leven. Når de er her er de høyst prioritert.
De første ukedagene denne uken har bestått av oppussing av leiligheten til sønnen vår, så da har det heller ikke vært annet enn en kjapp sjekk av mail. De tre store Ting Tar Tid er gjeldende om dagen, så da må man velge hva man skal fokusere på. Men.. Her kommer ihvertfall et lite glimt av helgen i bittelitt tekst, og mange bilder.

Stikkord: Maledager, nærkontakt med hoggorm OBS. for deg som ikke liker nærbilder av creapy crawlers..), masse pakker i posten (happy!), ungdommer i fleng i hus (weee!), badedag, hagetitt, markblomster, saueflokken osv. 

I en malepause holdt jeg på å tråkke på denne frøkna midt på gårdsplassen..

 
 
 

Eh.. Er det riktig av deg å krype oppover veggen mot meg da..?

 
Det var i grunn temmelig unødvendig syntes jeg, så jeg var glad da hun la seg i ro i en krok isteden.


Fredag var visst dagen for overraskelser, for det kom også pakker i fleng i posten. Råtassen hadde bursdag, og det jeg hadde bestilt til han var på pletten på riktig dag. Det var et lite dryss med cd plater så han har et litt bedre utvalg kjøremusikk i bilen. Selvfølgelig fikk han frokost på sengen først, men jeg hadde glemt å kjøpe sjokolade.. =O

Jeg fikk også pakker gitt!

Herlig premie av kreativ/impuls! Tusen takk! Ble jo både rørt (faktisk med blankt blikk) og kjempeoverrasket da jeg fikk et så hyggelig brev sammen med en altfor velfylt trøstepremie. Du er bare helt herlig. Namaste til deg også, så absolutt. =D
 Mer kreativite pakker fra Panduro og Creative Club. Her lå transferark, stempler, og masse tingser og tangser til å scrappe eller lage kort. Høstens inneaktiviteter er fulle av muligheter.
 


Søte markjordbær popper opp i fleng i hagen. Det gjør også de sure, deilige kirsebærene.
 

Noen blomster visner hen, mens andre stikker hodet frem.

Markblomstene er minst like vakre som hagens.

Det ble et bad- for de tøffe og hardføre. Det blåste for sterkt for denne skrøpeligheten, så jeg vasset kun med hundene, og koste meg etterpå med kameraet.  

 
 
 
Selv "gamlemor" tok seg en svømmetur! Etter det var hun yr og glad, og herlig leken. Legg merke til sjalupetter`n som rekker tunge til henne.. ;P

 
Ulldottene har holdt seg sånn passe innenfor gjerdet i helgen. ;)
 


I dag er det en typisk "vondt i hele skrotten"- dag, men jeg er likevel glad for alt som er gjort i det siste. Da ble det jo også tid til å fullføre denne bloggen, lese gjennom all mail (er det mulig å ha nærmere tusen ulest e-post liksom..?), og jeg skal surfe litt rundt og se hva som har skjedd i Blogglandia de siste dagene. Dette er dagen for å la humla suse, sette seg med fluesmekkeren i hånden (det kryr!), og hvile velfortjent i sofaen. Noen dager er det nemlig allright- og det eneste riktige å gjøre. :)

15 kommentarer:

Anonym sa...

Så mange flotte bilder. Den huggormen så veldig stor ut, eller ????
Gratulerer med flott premie.
Ønsker deg en fortsatt fin onsdagskveld.
Klem fra Mio

n i n a s hjem sa...

Hjeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!
Var det der en huggorm???
Og du TOK BILDE????

Løøøøøp, løøøøøøøøøøøøp!!!

*angst for slanger*

Anonym sa...

Du har mange jern i ilden ser jeg - omtrent ti;-D
Så fin graveringen ble, har lign. verktøy liggende på vent..!
Tusen takk for hyggelig kompliment ang. dukkesengen , snill du er :-)
Ha en fortsatt fin kveld,
klem H.

Eva sa...

Herlig med trøstepremie da! :)
Likte ikke den frøkna no særlig, så jeg tør ikke komme på besøk på landet! Du får komme deg hit! ;)
Er det R som flytter for seg selv???
Er det ok om jeg dropper den utfordringen/evt. utsetter litt? Skjer way too much for my little head her nå...

Robert T. sa...

Hoggormen var jo ikke sååå svær da :P
Jeg har jo tross alt sett den ^^
Men må innrømme "sengepryden" ble fet, og Martin regner jeg med der godt fornøyd ;)
- Torpen

Lina sa...

WÆÆÆÆÆHHHHH!!!!!! Så bare ormen jeg.....og stakk... ;)

Camilla sa...

Også jeg som er livredd ormer/slanger... uææhh *grøss*
Modig du som turte stoppe opp og ta bilde!

KlemKlem fra pysa ;)

Unknown sa...

Heisann snuppa!

Der va eg skikkelig på nett igjen :o)
Sååå kjekt at du blei glad for pakken da! "Den største gleda ein kan ha, det er å gjera andre glad" hette det, og det stemme jo :o)
Eg va bekymra for at dåkke sku syns at veskene va for små ja, for bildene kan lyga litt der ;o)

Må sei eg syns det va synd at du ikkje fekk utnytta Island-muligheten din. Det e lettare å angra på ting en ikkje har gjort enn det en har gjort...

Ser du e stadig lika travelt opptatt du jaffal unge dame :o) Flotte bilder du tar! Har fått lasta ned photoscape eg og nå (va det fyssta eg gjorde ;o)). Eg visste det va et redigeringsprogram eg hadde på den forrige pc'en men huska ikkje ka, og det va faktisk akkurat det, så takk for påminnelsen! :o)

Ha det så bra så lenge!

Martilie sa...

Oppdaget akkurat bloggen din og jammen var det mangfold her. Likte meg kjempegodt og la meg som følger..

Jeg er ikke redd orm, men nærkontakt føles ei heller nødvendig :) Tror jeg hadde trukket med tilbake uten å tenke på foto..

Nyt sommerkvelden!

Tove

Unknown sa...

Synes den frøkna så ganske stor og skummel ut jeg... Ellers mange flotte bilder. :-) Første gangen jeg er innom bloggen din, og her likte jeg meg. Legger meg til som følger jeg. :-)

Karina sa...

Kjempefine bilder! Selvom jeg kan styre min begeistring for huggorm og slimete kryp, var det kult! Jeg hadde nok aldri klart å komme gjennom en fotoshoot med en "slange" som modell...du er tøff!
Forstår at du er ei aktiv dame med mange jern i ilden, så må du huske å unne deg litt "egentid" innimellom som vi snakket om inne hos meg ;-) Helt enig med deg at det trenger ikke være noen stor greie eller kostbare utskeielser. Jeg setter pris på selv de minste ting som f.eks å nyte en 5 minutters morgenkaffe uten at guttene min krangler... ;-)

Ha en strålende torsdagskveld!!
Klem Karina:)

Anonym sa...

Hei, kjære Huldra! Ser du lever opp til navnet ditt; huldrene var neppe særlig redde for orm! Tusen takk til deg for gode og inspirerende ord; blir ydmyk jeg når noen bruker av sin tid for å lese det jeg har skrevet. Stort takk. (Om du vil kan du lese første del av prologen til et tiltenkt bokmanus hos meg nå).

Er ikke kjent i Svarstad, men litt i Kvelde, som er god, gammeldags idyll. Vi gleder oss til å kunne leve litt friere og med enda nærere kontakt med dyr og natur. Ettersom vi har begrenset med tilganger, tror jeg vi lander over grensen til Sverige - og hvorfor ikke! Finne et eget lite Katthult, blir ikke dumt. (Du finner massevis av boligannonser på hemnet.se)

Kos deg i sommeren!

Anonym sa...

Tusen takk for gratulasjonen, og gratulerer til dere også! Hadde en fin dag:)
Nå har jeg koset meg med å lese innlegget ditt.
Herlige bilder bortsett fra huggormen da.
Har aldri sett en så stor huggorm, og det håper jeg virkelig at jeg slipper!!! Godt den ikke fikk bitt deg da Huldra.!
God helg til deg!
klem Laila

Huldra sa...

Tusen takk for mange hyggelige kommentarer! :)
Det varmer så godt når det popper inn meldinger med tanker og ord fra medbloggere- og andre (jada Robert, her mente jeg deg. ;) )

Nei jeg er aldeles ingen tøff person rundt orm, men heller en smule dumdristig når det gjelder å forsøke å få gode bilder. Jeg kunne ikke lagt ut store bilder av der hun kryper oppover mot meg, for de er en smule dårlig fokusert. Sånn er det når man skjelver litt på hånden, og skravler med ormen samtidig. Likevel lusket jeg meg frem og satte meg på huk for å komme nærmere da jeg så hun la seg til ro. Da hadde jeg jo sett at hun ikke var agressiv og ikke kom til å bruke energi på å angripe. De bruker mye energi ved å gjøre nettopp det, så det er ikke ofte de kaster bort den energien på oss mennesker. Jeg var jo strengt tatt ingen trussel, men kun en nysgjerrig betrakter. :)

Kom tilbake å les resten da Lina! Lover at det ikke er flere skumle kryp videre nedover. Det er bare en uskyldig liten flue på slutten. :)

Joda Karina, jeg har faktisk en god del egentid, selv om det kanskje ikke synes så godt i bloggen min. Man viser jo gjerne sine bedre sider, ikke sant? ;)
Jeg jobber ikke selv for tiden, så dagene er akkurat så lange som jeg gjør de til selv. Da sier det seg jo at jeg har mange timer å kunne gjøre ting på, og jeg benytter de som kroppen sier jeg kan. Noen dager er fullstendig passive, og andre er fylt med masse spennende å gjøre. Atter andre er av de kjipe husarbeid dagene, men de ser vi vel godt bort ifra.. Til tider er det hybelkaniner som ser genmanipulerte ut her, men sånn får det bli når det tusser av dyr. ;)

Har lest prologen din Viilhvile, men må lese den litt bedre før jeg kommenterer. Er litt "bomull" i hodet om dagen så da må ting synke litt inn. enkelte ting er det lett å svare å kommentere på, mens andre må man bruke litt mere tid på. Tror du skjønner hva jeg mener. :)
Mmm.. Et lite Katthült hadde vært vidunderlig.. Har vært inne og myst på siden du anbefalte, og fant et skikkelig hjertebanksted. Kanskje? Mulig? Ihvertfall ikke fullstendig umulig. ;)

hviit sa...

Å kjære venne.Den ormen så ikke helt ufarlig ut. Tøff du! Og hvor har du fått tak i den graveringspennen? den hadde vært morsom på hytta... ja til trestubber og barkebåter, jeg skal IKKE tagge inne i hytta:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...