29. juli 2010

Sommergleder? Det er hytta det. :)

Jeg er hekta. Jeg har innsett at det ikke finnes en riktig sommer uten noen dager på hytta hos svigermor og svigerfar.
Vi har ingen store tradisjoner med å reise langt og lengre enn langt i feriene i familien vår. Lite planlegges, og det meste går på feeling, kronasjer og humør. Det eneste som er sikkert, er at det er at det må bli noen sommerdager på hytta. Sier som i reklamen: Må ha det! Bare må ha det. =D

Svigerforeldrene mine har så og si bosatt seg der for sommeren, og det er alltid like kos å komme dit. De er fulle av glede, omsorg og liv, og det er ro i sjelen å være sammen med dem.

I år fikk vi med oss begge gutta våre og hundene, og dro avgårde for å tilbringe en hyggelig helg i godt selskap.
Velkommen på en liten bildereise av en kjempefin sommerhelg-der jeg faktisk ble solbrent en dag. :)
Hva er din sommerglede?

8 kommentarer:

Eva sa...

Heia.
For en nydelig måte å fortelle ei historie på!
Så flink vil eg også bli.
Reiser på seiltur i dag, med mitt nye kamera i bagen, så får vi sjå ka resultatet blir;)
Klem fra Eva

Anonym sa...

Hei hei!
Så koselig at du landet på bloggen min, og valgte og bli værende der. Og ikke minst tusen takk for awarden, det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg skal prøve å legge ut et innlegg om det så snart jeg har tid.

For et koselig innlegg du har her, med mange fine bilder. Jeg forstår veldig godt at du år etter år reiser på hytta til svigers, det ser veldig koselig ut:)

Ha en god dag!
Hilsen fra Trine:)

Eva sa...

Herlig! Jeg drømmer om hytte ved sjøen.....

Lever Landlig sa...

Du har det jammen fint på hytta... Så flink du er til å presentere alle bildene du har tatt. Dette var veldig artig å sjå. Følte eg fekk bli med bitte, bitte litt på hytteturen din. Du er flink til å fange opp detaljer med kamera ditt. ha ein fortsatt god sommer :)

Huldra sa...

Tusen takk for mange flotte kommentarer. :)

Må bare presisere at det ikke er vår hytte, eller vår fortjeneste at det er så mange fine detaljer der. All ære til svigerforeldrene mine for det gitt. Jeg har bare foreviget de med kameraet jeg. :)

Veronica sa...

Utrolig stilige bilder. Sommerglede må være varme late dager ved sjøen...har ikke hatt mange av dem her på Vestlandet, så nå reiser vi til sydligere strøk.

Klems

Refleksjon på livsvegen sa...

Så herleg!
Flink med kamera..
Ha flott august!!

Huldra sa...

Tusen takk til dere også, Roniken og Sigrid. :)

Har nok ikke blitt noen bad på meg i år Roniken, for jeg trenger masse varme for jeg dupper hele skrotten. Skulle gjerne blitt med i kofferten din. Kos dere masse, og god tur! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...