8. sep. 2010

Takknemlighet, og vinnerlykke

Stemmer det..?

Oscar Wilde var en klok mann, og dette sitatet tror jeg man kan tolke på flere måter.
Noen mennesker gjør gjerninger kun for å få takknemlighet tilbake, tjenester og oppmerksomhet selv.
Sant nok.
Andre igjen takker av ren glede fordi de har fått en oppmerksomhet, en gave, eller rett og slett fordi et menneske har gitt noe av seg selv. Å takke på rett måte kan være vanskelig, og alle har sin måte å gjøre det på.  For noen holder det med et smil, en klem, et ord. For andre kan et takk bety at man hopper i taket av glede, kaster seg over en, og bruker millioner av ord.
Hva er rett og propert, og hva er overdrevent?
Vel, det kommer vel an på en selv igrunn? Finnes det en fasit?

Jeg er ihvertfall takknemlig for flere ting, og takker på min måte her. :)

16. juni lagde jeg mitt første "offisielle" innlegg som startet med en presentasjon av meg selv. Siden da har det blitt 43 innlegg til (med dette).  

Nå sitter jeg da her med et smil om munnen og mimrer om alt som har skjedd på den korte stunden jeg har vært her allerede. Jeg blogger om alt mulig, og startet egentlig for å lage meg en form for dagbok. Jeg trodde faktisk ikke det kom til å bli så levende for meg her i Blogglandia som det har blitt, men der tok jeg grundig feil. Jeg drukner ikke fullstendig usynlig i alle innleggene, men blir faktisk tatt godt imot, og fikk min 30. følger i dag. Utrolig spennende! =D

Det er godt å være her, både i form av inspirasjon, tiltakslyst, konkurranser- og ikke minst har jeg blitt kjent med mange herlige personligheter. Ikke visste jeg at det skulle bli så levende å være på nett med en dagbokblogg, men det har det så absolutt blitt.

Det er så mange som gir av dere selv på så mange måter. Noen gir tips og råd om interiør fra forskjellige artikler, og andre gir det fra sitt eget hjem. Andre inspirerer med loppefunn av stort og smått, og atter andre med sin egen kreativitet i alle former og fasonger. Her er alt fra romantisk hvitt, til fargesprakende retrogleder. Herlig! Selv har jeg funnet ut at stilen min faktisk er litt i-tiden-trendy (ohlala!), da den rett og slett bærer navnet Cheap Chic. Jeg har verken råd til eller sansen for å kjøpe nytt og dyrt, og har siden jeg flyttet ut av redet som ungdom fokusert på gjenbruk og redesign. Den gangen tenkte jeg jo ikke over at det hadde et navn, og har blitt mer bevisst via dere. Spennende lærdom, og moro å se at så mange har samme fokus.

Noen blogger om fjas og moro, og andre om livets realiteter. Dere skal vite at jeg setter stor pris på alle som en! Allsidig er vel et ord som beskriver meg selv stort, så derfor er jeg følger av svært så mange forskjellige blogger. Jeg trives i store monn, og føler meg veldig godt mottat i hver en krok. Her er stor glede på mange plan! 

*

Litt over to måneder har gått, og jeg har virkelig hatt vinnerlykken med meg i Give Away`s. Før jeg begynte å blogge selv, hadde jeg ingen aning om hva dette innebar- eller hvor stor giverglede det var blant folk. Er det virkelig mulig? Se bare:

Namaste Juli:
Trøstepremie - To små, skjønne tovede vesker og en bok. 
Den røde vesken er i daglig bruk som sminkepung, og den andre får bli med på tur sånn nå og da når jeg skal ha med meg bare bittelitt. Den har gitt meg en piff til å (sånne etterhvert når jeg har tid..) få lyst til å strikke et matchende skjerf. Elsker fargene!
Boken plukkes også frem nå og da, og bringer frem store smil, og rykker i lattermusklene til tider. :)


Trøstepremie - wallsticker med teksten "Bakery", og en sitrongress såpe.
Med i pakken lå to skjønne små kroneanheng, og to gammeldagse bilder. Dette var mitt første møte med begrepet "wallsticker". Herlig måte å dekorere noe med en personlig vri, og denne sees daglig på brødboksen. Såpen har jeg ikke turd å bruke ennå (den er jo så fin), bildene har jeg en plan for, og anhengene har jeg litt lyst til å lage øredobber av. :)Smulemor august:
Trøstepremie - to herlige garnnøster i Alpakka.
Disse ligger trygt og godt på vent på arbeidsrommet enn så lenge. Fargen er så utrolig skjønn, og garnet så mykt at jeg ikke tør leke med dette. Disse skal få bli til gode og varme pulsvanter, men først må jeg strikke noen prøveeksempler så de blir så fine som de fortjener å bli. Jeg er avhengig av pulsvanter/fingervanter om høsten, så dette blir rett og slett en lindrende premie til slutt. :)

Susie And The Frog september:

En Crazy Unit Puppet. Herlig, sprelsk liten personlighet som jeg venter krabber ut av postkassen, og inn i armene mine any time nå. Gleder meg! -Og selvfølgelig blir det bilder av nykommeren når den har ankommet sitt nye hjem. Er så spent på om det blir en av disse to, eller en helt annen skjønnas. :)

Bildet er lånt av Susie
Hilde Heimdal i dag faktisk!
Fant ut at jeg hadde vunnet mens jeg holdt på å skrive dette innlegget. Hurra! =D

Herlig wallsticker med denne franske teksten:

Bildet er lånt av HM

Som betyr:
Kjærlighet er vårt livs storste glede og vårt livs storste sorg.
Den er livet.

Nydelig tekst som sier så mye. Blir spennende å finne en fin plass til den. =D

Til alle dere der ute som gir så mye av dere selv på så mange måter:

~ TUSEN TAKK! ~  

Jeg ønsker å kunne gi litt tilbake, så det kommer straks en liten konkurranse hos meg også. ;)

8 kommentarer:

Hilde sa...

Skrev et lengre innlegg her, men så fikk jeg en feilmelding når jeg postet det.. :-(
Iallefall: GRATULERER! :-)

Hege sa...

Så heldig du er!! For en vinnerlykke!
Selv har jeg ikke klart å vinne noe her ute i bloggverden enda.. men har ikke gitt opp enda :)

Ha en fin dag!
Klem Hege

Romantikk-takk. sa...

Hei.
Gratulerer med flotte premier,heldige du.
Masse klokt du skriver. Et flott innlegg,ja,det er viktig å være takknemlig og ikke ta alt for gitt. Den som gir,får. Lærte masse av mormor om dette jeg,må vite. :))Nyt dagen. Klem.

Namaste (jeo74) sa...

Du e vel fiiin!
Detta var et særdeles fint innlegg syns eg ♥

Og for ein vinnerlykke!!!
Heldige du!

Må innrømma at eg e begynt å bli bekymra for om eg uttrykke min takknemlighet feil...
Eg har jo fått den flotte pakken av Pafrika, i går fekk eg ein lika fin av Giraffmamma, og i går hinta jammen Andregasellen frampå om eg kanskje hadde fått ein pakke i posten! Eg gir meg ende øve!!!

Kossen vise en takknemlighet uten å forventa nåke tebake? Eg trudde, og håpte, verkelig ikkje at det blei oppfatta sånn fra mi sida, men begynne som sagt å bli litt bekymra.
Eller kan det værr at de gir av same grunn så meg? Rett og slett fordi de har lyst og syns at den andre fortjene det på et vis? Det e ein god følelse å gi uten å forventa tebake!!!

Gratulera så masse med alle velfortjente premiar skjønne du, og ha ein superfin dag videre!

gult hus i svingen sa...

takk for at du kikka innom bloggen min. Som du sikkert forstår er jeg også opptatt av redesign, men også i nye og noen dyre ting.
Det er så godt å lese det du skriver, og det er slik som deg vi alle skulle være. Mangfold er viktig, vi er like mye verdt selv om vi handler og tenker forskjellig. Velkommen tilbake.

klem Trine

tagmydesign sa...

For et flott innlegg!!! Er helt enig med deg i alt du skriver! UTrolig mye flotte mennesker her inne i blogglandia!!

Lykke til videre!!'

Klem

Bare Mio sa...

Gratulerer så mye med alle de fine premiene.
Kjempefint innlegg du har skrevet, enig med deg.
Cheap Chic stilen den falt jeg for, kjempebra.
Ønsker deg en fortsatt fin uke.
Klem fra Mio

Huldra sa...

Tusen takk for mange flotte kommentarer nok en gang. Dere er herlige. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...