5. sep. 2010

Loppisfunn til frustrasjon og glede

Frustrasjon for mannen min, glede for meg. ;)
Markedsdager i Svarstad førte til 4 poser loppefunn for 10 kr. posen, og en ryggsekk for en 50 lapp. Kjapp liten visning av funnene, før mat og film lokker i sofakroken.

Mange blå gleder! =D

I morgen kommer en stoor bildeblogg av en super skogtur vi har hatt med hundene i dag.
Kameraet gikk like varmt som pusten og kroppen. :)

8 kommentarer:

En rosa fugl sa...

Så fine bilder du har! Så mange fine farger. Jeg ble glad når jeg så bildene og fargene og hele steminingen rundt bloggen din! Fant for øvrig veien hit via Susi sin blogg, og vil derfor gratulere deg med prisen i hennes give-away! :)

Hannes favoritter sa...

Var noen fine funn der!!! Den firkantede sink (?) skåla var utrolig fin! Og for et spennende serveringsbrett på det første bildet!!! Det er morsomt med loppis!

Tusen takk for kjoleskryt inne hos meg! Både bursdagsbarn og mammaen ble glad!

Ønsker deg ei fin ny uke!

Klem fra Hanne

Anonym sa...

Grattis med nye lopper Huldra!
Blått glass er så fint!!
Var ikke klar over at det var marked i Svarstad, men har uansett ikke hatt tid. Jeg har malt og Egil har snekret som bare det i det fine været vi har hatt i helgen!
Hadde vært deilig og gjort som dere å dratt på skogstur men, men Jeg får nyte bildene dine i morgen i stedet ;)
klem Laila

Huldra sa...

Tusen takk alle sammen. :)

Prinsesse Rose: Kjempehyggelig du liker bloggen min. Er jo bare superglad for å ha vunnet en liten kamerat fra Susi, og skal definitivt ta med vinnerlykken i morgendagens blogg. Er så spent på hva slags "personlighet" den lille rakkeren vil ha. Susie er bare et helt utrolig oppkomme av røffe idèer! en herlig kreativ sjel jeg er glad for å ha funnet veien inn til. =D

Hanne: Ja jeg ser for meg mye fint å bruke zink (?) fatet til. Telys, vannlys, og kanskje en hyggelig oppsats til både jul og sommer. Fant det andre fatet helt på tampen, og syntes det var et spennende funn ja. Jeg trodde det stengte kl. seks der, og var der 16.57. Da det viste seg å stenge kl. 17, tråkket jeg kjapt gjennom og "slang" alt jeg likte i posene. Kjapt og gæli, og veldig spennende å pakke det ut i etterkant. ;)

Lillelaila: Hadde jeg tenkt litt kunne jeg jo tipset deg, men men.. Det var en hel gymsal full av både skrot og skatter, så det var virkelig litt av hvert å kunne finne. For min del ble det jo superlykke med alt det blå. :)
Godt å høre dere har fått gjort litt i helgen. Det gjør jo så godt å få ting på plass. Har en sterk plan om å få malt ferdig litt her i morgen også.

God natt til alle sammen. Ønsker dere en god uke! =D

Martilie sa...

Så herlige skatter -ingenting er bedre enn å gjøre gode kjøp og kupp..
Kjenner til det med frustrert mann ;)

Småjentene derimot elsker loppis nå, de er 7 og 10 og finner de aldeles nydelige skatter (i egne øyne), og bruker ersten av pengene på vafler og kaker :)

KOS!

Ha en fin ny uke!

Klem fra Tove

Anonym sa...

For noen herlige skatter du fikk, nydelige.
Ser du at du også fikk likt kamera som jeg hadde i mine yngre dager. Et kjempekamera.
Kjenner til det med frustrert mann ja :o)
Ønsker deg en fin ny uke.
Klem fra Mio

UnePune sa...

Oi, så mye fint! Likte spesielt det grønne fatet, jeg =D God helg!

Huldra sa...

Martilie: Så lenge jeg lover å bytte ut ting går det greit. Likevel fikk han faktisk hakeslipp da jeg dro ut fire kaffekopper av skapet (slitte, stygge forhenværende hvite kopper kjøpt i matbutikk for ca. 3 år siden)og kastet dem til fordel for de blå fra loppis. Det hadde han ikke trodd det.. ;)
Bare sunt for småjenter (og gutter) å lære seg gleden ved loppis. :)

Mio: Er igrunn litt ekstra spennende med det kameraet, for det ligger en film i det. Jeg lurer jo på hva som er mest riktig; Skal jeg bare la den være i, kaste den, eller fremkalle den? Enn så lenge blir den der, for jeg har faktisk ennå selv flere ruller med film på vent. Har dratt de med meg på flyttelass i flere år nå, og de ligger trygt oppbevart i kjøleskapet. Blir riktig så spennende å se hva jeg egentlig har der etterhvert. :)

UnePune: Det fatet fant jeg helt på tampen, mens jeg sto med pengene i hånden. Glad jeg fikk det med meg ja. =D

God helg alle sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...