26. feb. 2014

Vårfølelse?

Det var en av disse dagene i mars, når solen skinner varmt og vinden blåser kaldt 
- når det er sommer i lyset, og vinter i skyggen.


Petunia ’Prism Sunshine’ og Petunia ’Sophistica Blackberry’

Dichondra ’Silver Falls’, Persille ’Champion Moss Curled’ og Tomat, cocktail 'Sweetbaby'

Vanlig basilikum og Rødbladet basilikum ’Crimson King’

Hurra, det det er snart mars og vitner om vår! -Ihvertfall i hodet mitt, så nå har jeg bestilt frø. Håper jeg klarer å holde liv i de og lage en grønn lunge på min lille veranda i sommer. Litt for øyet, og litt for ganen. Har du noen gode tips om hvordan få disse til å trives i en liten leilighet uten plantelys? Vil kjøkkenbenkens lysstoffrør holde, eller burde jeg sette de i en vinduskarm? Alle tips mottas med takk, da jeg er en kløne med blomster.. Må prøves åkke som.

Alt er bestilt hos Garden Living, og bilder er lånt med tillatelse. 

Har du fått vårfølelse enda?

4 kommentarer:

Linda sa...

I'm not good at growing such things, although I do well with most houseplants.

Leovi sa...

Yes, I like these gorgeous flowers, a beautiful photos!

Pat @ Mille Fiori Favoriti sa...

Thank you for your visit and comment. Huldra! I am dreaming about spring and planting my basil and tomato plants :) Your photos are beautiful!

Ann sa...

Hei, hei! :))
Å det er så flott det sitatet, beskriver kort og enkelt nøyaktig hvordan mars kjennes ut! Gleder meg vilt og satser på å bare kose meg på solsiden av huset, der det forhåpentligvis vil føles som sommer i heeeele mars og hele sommeren igjennom, ja helt til i slutten av oktober! ;)))
Fant nylig de telysholderne med småfugler på hos Kremmerhuset! ;)
Frø er gøy! Jeg ville ha satt dem i vinduskarmen. De ordner seg selv, det eneste du må passe på er to ting: Frøene må ALDRI tørke ut, da stanser de, de dør. Og har du plast over såstedet/plantekassen så husk å lette på lokket noen timer for dag for å slippe inn luft, hvis ikke får du mugg på jorden og frøet, og da blir det bare tull! ;) Jorden skal lukte frisk av jord, merk deg hvordan den lukter når den er fersk, for da kjenner du på lukten hvis det har blitt for vått, da kan du lufte mer i kassen i en periode, så kommer du muggen i forkjøpet! ;)) De blir de små, grønne, babyene dine, men så blir du også stolt som en mor når de står i vinduskarmen flotte og bugner over av vakre blomster klare til utflytting i juni! ;)))

Ha en fin fredag! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...