29. juni 2010

Utstillig i Galleri Kjærra, Vestfold

Lardal Kunst- og Hobbyforening inviterer til utstilling i Galleri Kjærra i Lardal Kommune i hele juli.

Bor du i Vestfold, eller skal på kjøretur gjennom Riksvei 40 anbefales en liten tur nedom galleriet i Kjærra Fossepark. Der finnes det masse spennende av både skinn, never, strikket, sydd, smykker, malerier osv. Noe er til salgs, og noe er kun en fryd for øyet. Utstillere er både lokale og spesielt inviterte.

Veien dit er den samme som til aktivitetsparken Høyt & Lavt. Aktivitetsparken byr på adrenalinkick for store og små, og galleriet byr tilbake den rolige pulsen.

Fra Høyt og Lavt går man ned mot Lågen, der du støter på et stolpehus. Dette er laget på dugnad av dalens innbyggere, og er verdt turen inn for en titt. Se opp for små plaketter på bord, krakker, stolper osv, så ser du navnene på noen av de som har bidratt til bygningen og innhold.

Galleriet finner du nede ved Lardal sitt tusenårsted, som er en flott og stor hengebru over buldrende Lågen. I to små, røde hus ved brua finner du galleriet. Tar du en liten spasertur over, finner du enda mer for både øyene og ganen i kafèen hos Aslaug.


 
Benita Tornholm er gjesteutstiller med sine fantastiske tekstilmalerier. I tillegg til de herlige motivene lager hun også bilder på bestilling. Her kan du få sjansen til ditt eget, spesielle tekstilmaleri! Les mer på Benitas Bilder.


 
Utrolig mye flott i skinn!
Camilla Swahn driver Hof salmakeri og er den kreative sjelen bak skinnproduktene.
 

 
Et lite glimt av noen av smykkene..

 
..og noen av bildene.

 
Lekre heklede duker for den romantiske stilen.

 
 
 
Herlig brukskunst i treverk og never.

 
Ting og tang jeg selv har med i år som ligger i huset nede, og maleriene henger i huset oppe.
 

 
 
 
 
Håper å se deg der i sommer! =D Åpningstider er torsdager fra 18 til 20, og lørdager og søndager fra 12 til 18. Torsdager tas også teina opp fra elven, så da er det mulig å kjøpe helfersk laks.


Velkommen!
PS: Jeg har ikke gått tomhendt derfra selv heller.. :) De som stiller ut jobber der, og på søndag var det min tur til å ha vakt. Da fant jeg til min store glede et vakkert, blått glass smykke til den nette summen av 100,-! Det er slettes ikke umulig det blir flere av dette slaget. Smykket er laget av Jenny Løkenhagen.

7 kommentarer:

Nina sa...

Hei Huldra ;). Det er faktisk også mitt alter ego. Før jeg ble budeie. Jeg hadde det på russelue-skjermen min - Huldra. Egentlig hårbasert. Jeg har skikkelig hulderhår - men forhekse menn er jo heller ikke å forakte - haha.

Her i de dype skogene i Hedmark må vi kjøpe morellene i salgstelt langs veien eller i fruktdisken. Mannen min som kommer fra Sandefjord forteller om sine barndoms somre med masse morelltrær i familien. Det er veldig eksotisk for meg. Hvaler og moreller ;). Her oppe kjenner man til nød en medbygding som har et kirsebærtre - med bær som er så sure at man kan "størt" ;). Ha en fin uke videre ;). Men pioner har jeg ;).

Snedig Snelle sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg! :-) Så fine bilder du har lagt ut! Dei hekla dukane va heilt nydelige!

Eg hive meg me som følgar :-)
Ha ein finfin dag!

Marianne sa...

Så flotte bilder, fint sted for en ferieutflukt. La meg til som følger hos deg. Ha en fortsatt fin kveld.
Marianne

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelig smykke, spennende blåtoner. Takk for koselige kommentarer hos meg og velkommen som følger! ☺

Huldra sa...

Takker dypt for hyggelige kommentarer! =D

"Navnet" mitt hører til en lang historie jeg så menn kan korte ned litt. Jeg kjøpte en liten figur til mannen min da jeg var på vennetur til Ulvik, og vi var gryende forelsket. Den ble hetende Huldra, og navnet falt på meg etterhvert- da jeg også hadde langt, rødt Huldrehår. Desverre måtte jeg klippe de lange lokkene da vi flyttet hit vi bor nå, for vannet er fult av kalk, og håret ble stritt som hamp.. Vente meg til det korte håret til slutt, men nå er det bare godt. Forhekselsen fungerte ihvertfall på den mannen jeg ville ha, så da er jeg godt fornøyd. ;)
Moro å "møte" en Hulder til! =D

Kjempekos å få to nye følgere også! Er jo nesten litt skummelt i det gode, for da vet jeg jo noen leser det jeg skriver. Kjenner litt på det, og det kjennes så absolutt bra. :)

Nå er det sengetid, for denne dagen har vært litt for lang. Det kommer nok en blogg i morgen om dagens- og gårsdagens gjøremål vil jeg tro. ;)

Violetta sa...

Wow så mye flott du viser her da! Må innrømme at jeg ble veldig betatt av Benitas bilder...tenk å kunne eid noe sånt du.

Kjempekos at du fant meg i dette virvar av blogger, og takk for hyggelig kommentar! Koselig at du er med på konkurransen også, snart er det trekning, og hvem vet...NOEN vinner i hvert fall! ;-)

Huldra sa...

Takk for det Violetta. :)

Ja de er helt skjønne de bildene hennes. Kunne tenkt meg et selv av huset vårt, for det blir jo virkelig et spesielt bilde å ha. :)

Tusler rundt med blanke øyne i denne verdenen, og den ene bloggen fører fort til den andre. Trenger vel ikke si jeg bruker mye tid foran pc`n om dagen vel..? Alt nytt er spennende, og her inne blir det nytt i store doser. Er jo så gøy, for det er så mange som inspirerer stort til å sette i gang- eller fortsette med prosjekter selv.
Venter spent på trekningen ja! det er alltid moro å se om lykken står er selv bi, eller å kunne gratulere en annen heldig vinner. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...