25. jun. 2010

Mange prosjekter på gang, og noe er gjort. :)

Sovet i natt nei..? Faktisk ikke et sekund, og jeg er fortsatt like lys våken - om enn litt omtåket. Tidlige morgener fører ihvertfall til morgenstemningsbilder, og her danser tåken over Hulderdalen. Morgenen kan være myk og vakker til tider. :)I går slang jeg noen krympeprosjekter i vaskemaskinen, og i dag er de ferdigstilt. :)

 
Tada..! Vaskeekte, egenmiksede vesker. Ble jo enda mer inspirert av kreativimpuls sin Give Away blog til å få gjort de ferdig. Tre ble det denne gangen, en er halvferdig- og flere blir det helt sikkert senere. Moro å bli ferdig med noen prosjekter, for de finnes det jammen meg mange av her..
 
 
..vinduer og karmer må ferdigmales innen vinteren..
 
 
..ugresset vokser, masse ull henger og venter, blikkbokser skal pusses ned (og kanskje males opp?)..
 
 
 
og dører, møbler- og det nye arbeidsrommet skal males. Er litt i tvil på om jeg skal male spisestuen hvit eller ikke, for jeg er redd jeg ødelegger den.. Skapet til venstre i bildet er en del av den. Tanker og meninger..?

Samtidig er det vegger og gjerder som bør beises, hundegården bør gruses opp, gresset må klippes, hekken beskjæres osv.

Men.. Livet er langt, og ting flyr ikke fra oss. en ting av gangen, og det er ingen hast med noe som helst.

 
Det er godt å kunne stoppe opp og puste ut. Sette seg ved siden av katten, og få en varm og god hundesnute i fanget. Netthandle i ro og fred, med kaffekoppen i hånden, og pledd over bena.

I går kom det pakke fra Catalog, der det er en ren fryd for lommeboken å handle. Noen ganger finner jeg ingenting, og andre ganger mye. Denne pakken inneholdt litt til huset, og litt til ungdommen som flytter ut av redet. Både Poden og vi trenger håndkler og sengesett, og jeg trengte (..?? kremt..) putetrekk til stua.
 

Blått


Blått beroliger og representerer fred og åpenhet. Blått sies å være beroligende på angst og bekymring, og passer perfekt for bruder med forbigående kalde føtter. I romantisk sammenheng betyr blå blomster følgende: Jeg vil bli ved din side til døden skiller oss ad.

Kanskje derfor jeg er så glad i blått? Sol i blått glass er noe av det vakreste som finnes. -For meg. :)

3 kommentarer:

Eva sa...

Ikke male blikkboksen! Den er jo knalltøff som den er :)
Spisestua....vet ikke helt. Hvordan farge har du på rommet? (skjønner jeg må få kommet meg på besøk :) og jaaaaaa! du må komme hit! )

EllenSand sa...

Utrolig fint tåkebilde og herlige vesker. Du må ikke male spisestuen din. Det skapet ser utrolig spesielt og flott ut. Er det gammelt mister det verdien så snart du maler det. Når tak og vegger blir hvitt blir spisestua en flott kontrast. :)

Huldra sa...

Tusen takk til begge to. Blir sååå glad når jeg ser kommentarer! - Særlig med svar på ting jeg virkelig går og lurer stort på. :)

Tror den beste måten å forklare rommet på er å legge ut en blogg med bilder av rommet, så jeg skal knipse litt og trikse litt- og håper jeg rekker å legge det ut i dag. :)

Joda Eva, boksen blir ihvertfall pusset ned så den blir mer shabby. Er ikke så glad i akkurat den, og heller ikke masse mønster på ting som skal stå på arbeidsrommet for oppbevaring. Bruker en del sånne bokser, og da er det greit at de "funker sammen". :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...