3. nov. 2014

Huldra går Paleo- light en måned- del 2

En del av helsen, er viljen til å bli frisk.

Kilde: UkjentDet skal ikke skorte på viljen, så jeg prøver med de midlene jeg har. 


Deilige drikker denne måneden, med hovedvekt på rent vann. Noe går i maten også, og jeg har funnet ut at kefir er dig i blomkålsuppe. Sodavann er tillatt, og da lurer jeg på om Farris eller bris går inn under det? Vin er litt bob-bob, men jeg niholder på denne vinen som er lav på histaminer og garvesyre. Den gjør ingen harme what so ever, så da blir den.
Dette er ikke paleo, men min erstatning for alt kjøttet jeg ikke spiser. Av dette kan man nemlig lage kjøttboller uten kjøtt. Wee! Bildet av de lekre bollene i collagen er lånt fra årets matblogger 2014, som var veganmisjonen. Der er det mye sunt og godt jeg har siklet på og har lyst til å lage.


Ellers har jeg disse sakene i skapet som det kan bli mye godt ut av i denne måneden. Jeg har planer om å lage hjemmelaget salsa, vegisterboller må prøves, og kanskje jeg prøver meg på falafel, tahini, og baba ganoush. Det er mulig jeg må prøve meg på det som ser ut som verdens beste sjokoladekake også. Oh..! Det kommer til å bli noen wokretter, jeg skal spise litt bacon sammen med egg, lage supper, og det blir noen smoothies (ja jeg ønsker meg en ordentlig god smoothiesmaskin oh lovely familymembers!). Cottage cheese spiser jeg allerede mye av sammen med frukt, grønnsaker eller bær så den skal jeg holde godt på siden det også er Paleo. I hvertfall i følge appen Paleo Food, som er mitt utgangspunkt. Jeg har lenge vært en kvasiveggis som spiser svært så lite kjøtt foruten kylling og litt fisk, så kanskje jeg finner meg selv mer og mer i løpet av denne måneden? 
Jeg gleder meg virkelig til å finne det ut :)

Se del 1. av dette blogginnlegget her.

Jeg anbefaler bloggen Paleoliv om du ønsker å lære hva ordentlig Paleo handler om.


Steinalderbrødet står i ovnen akkurat nuh! :D

Alle bilder foruten de i den siste collagen er lånt fra det store verdensvevet, og innlegget er på ingen måte sponset. 

4 kommentarer:

DeniseinVA sa...

Greetings Huldra, I enjoyed your post very much as these are things I am very interested in lately, eating healthier. Thank you and thank you also for stopping by my blog. Happy week to you :)

Anonym sa...

Veldig bra, stå på *

Anonym sa...

Veldig bra, gleder meg *

Huldra sa...

Takk for kommentarer, men jeg hadde satt pris på om jeg visste hvem jeg fikk kommentarene fra :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...