18. nov. 2010

Utfordring og Award. :)

Skjønne Mumsi har tenkt på meg som en av 6 da hun fikk denne utfordringen og skulle sende den videre. Jeg blir jo så smilende, rødmende glad, og tar den imot med glede (om enn litt sent). :)
Hun har vært så smart å oversette den fra engelsk til norsk, så jeg bruker mer enn gjerne hennes versjon. Se hvordan hun selv løste utfordringen her


1. Favoritt ord:
Positiv! Selv om det i noen sammenhenger faktisk kan være et negativt ord, er positiv det beste ordet som finnes.

2. Ordet du liker minst av alle:
Negativ! Bare ordet i seg selv skaper grøsninger på ryggen. 
Wig Wam i Kjærra 2010

3. Hva "skrur meg på" Kreativt, spirituellt eller emosjonelt?
Mmm.. Det er faktisk ganske så mye. Å jobbe med kroppen uten høy musikk er plent umulig, og jeg kan trygt si adrenalinet koker på et positivt plan når jeg kan rocke og synge i takt med jobben. Musikk kan få meg i alle stemninger, så noe kreerer jeg til og noe gråter jeg til.
Vær, natur, lys, lyd, lukter og smaker. Små glimt, og små øyeblikk. En tur meg hundene med kameraet rundt halsen kan gi meg inntrykk som får hjertet til å gjøre et ekstra hopp, og stemme til å rope høyt; - Jeg elsker livet!
Jeg er lettantennelig på mange måter, og er nok temmelig emosjonell- selv om det egentlig ikke synes utenpå. 
Å være her inne i blogglandet gir også store kreeringskick. Her inne får jeg lyst til å gjøre alt, og helst alt på en gang. Tror faktisk gode naturopplevelser er det som sparker mest i den spirituelle sansen min. 
Enkelt sagt kunne jeg rett og slett sagt at jeg er et sansemenneske - på alle plan. 

4. Hva "turns you off"? ( hVilket ord kan beskrive dette bedre på Norsk? Hum..)
Negative mennesker (jupp, der kom det fæle ordet ut i handling). Syting, klaging, bortskjemthet. Folk som ikke setter pris på hva de har. Kjenner det røsker i sjelen av frustrasjon bare ved å skrive det..
En annen ting er jo rett og slett når kroppen min ikke makter gjøre det tankene har lyst til. Definitivt en "turn off"..  

5. Favoritt banneord:
Ehem.. 
Da må jeg jo fortelle om "nulltoleransen for banning i huset" som vi faktisk praktiserte en tid her. Med huset fullt av egne og andres ungdom en stund, gikk vi temmelig lei av banneord i omtrent hver setning. Vi fikk faktisk slutt på det da vi innførte denne nulltoleranseperioden, men jeg tok meg i å snikinnføre et eget banneord. Noe må man jo få lov til å smelle med når man blir sint eller slår seg. Det tok litt tid før de andre oppdaget det, men ordet var rett og slett den tyske versjonen av vårt norske "faen": Sheisse. 
Har en annen stygg en som Råtassen bruker, som jeg også syntes var litt bedre på et annet språk; Pussy and cabbage. Oversett gjerne selv, for jeg gjør det ikke. ;)

6. Lyder som gir det hjertebank?
Rett og slett Råtassen sin hjertebank når jeg ligger på brystet hans. 

7. Lyd som jeg hater:
Her stjeler jeg faktisk ordrett det Mumsi selv skrev (håper på tilgivelse for tyveriet), for jeg er 100% enig med henne: 
Lader-piping ( Mobil,Tv,Data etc.) Den highpitchingen som kommer da gjør meg gal! OG sjæring med tenner. Gir meg frysninger...

8. Yrker annet en ditt eget du kunne tenke deg:
Har alltid fungert som hobbypsykolog/sosionom, så hvorfor ikke betalt..?
Ellers skulle jeg gjerne vært både fotograf, skuespiller, designer, sangerinne (en sånn sexy 50talls!) og spion. Gjerne alt på en gang. En skikkelig kreativ multitasker full av futt og energi! 

9.Yrker du ikke kunne tenke deg:
Økonom, fotballspiller, håndballspiller, skiløper. No can do. 

10. Om himmelen fins, hva skulle du ønske Gud sa til deg da du kom til perleporten?
Velkommen inn! Legg fra deg det gamle smertefulle skinnet utenfor, tørk deg på bena og kom og lev videre i en helt ny verden. Alle du er glad i som allerede er her venter på deg, og de andre kommer ikke før på leeenge enda.   Merete fra Meretes Galleri har gitt meg en award! Tusen takk til deg for at du tenkte på meg. :)
Håper det er greit om jeg henviser til eldre innlegg, da det ikke er så lenge siden jeg tok denne utfordringen. 
Kjenner du ikke Merete? Da er det på tide! Hun er en herlig, lun og hjertens fargerik person som tryller frem de flotteste tegninger og malerier. Ta turen inn og se! Du vil definitivt ikke bli skuffet. :)


Føler du deg utfordret? Ta den! Hver og en her inne fortjener både awards og utfordringer, så denne gangen velger jeg å sende den til DEG! :)
Ønsker deg en superduper dag! Selv skal jeg jumpe i dusjen og shoppe med min (halvt) franske venninne. Lilla er dagens stikkord. :)

12 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Heisann!!gøy å lese slike inlegg blir jo litt bedre kjent med personen bak bloggen,kos deg på veninne shopping i dag..klem linda:)

Anonym sa...

Så kjekt å lese dine svar på utfordringen.
Du skriver så bra.
Gratulerer så mye med velfortjent award.
Kos deg på shopping.
Klem fra Mio

hege sa...

Så gøy at du vil bli med på gi-bort-lotteriet mitt! Og så gøy å treffe deg! Det er det som er så spennende med blogging;-)))

Ha en deilig dag!

Klem

Hege sa...

Så kjekt å lese litt om deg-og bli litt bedre kjent med personen bak bloggen:-)
Kos deg på shopping,
klem Hege.

Trollmora sa...

Arti å bli litt bedre kjent med deg Huldra... kunne nesten ha kommet på kaffebesøk jeg nå hihihi :)

Smykkas sa...

Litt av en utfordring du har fått, men helt fantastisk hvordan du formulerer tingene.

Godt jobba

Klem

Anonym sa...

Koselig lesing!
Og kos deg på shoppingtur!
klem Laila

Martilie sa...

Gratulerer med velfortjent award. Morro å lære deg bedre å kjenne :)

Håper det ble bra shopping idag :)

Ha en skjønn aften og helg (jippi) !

Klem fra Tove

Marja sa...

For en utfordring! Gøy å høre mer om deg:)
oOo og grattis med award! Du fortjener det virkelig!

M

Namaste (jeo74) sa...

Den tok du flott ja!
Slite med sånne utfordringer eg altså. Syns alle andre løse de så bra, så kanskje det rett og slett e prestasjonsangst eg lide av? ;o)

Ska finna sengå nå, men måtte sei god natt og god helg te deg vennen!
I dag har eg blottstilt meg på bloggen. Litt tøft ja, men følte det var på tide å få folk ut av den villfarelsen at eg e ein form for superwoman... ;o) Du vett ka eg meine :o)

Klem på klem herfra!

Med et lekent sinn sa...

heisann! Så spennende å få vite mer om deg, alltid interessant! Syntes du svarte godt jeg. Fin smak av advent. Advents tiden blir liksom slukt litt opp av alt jule styret fortiden syntes jeg.. Hvor ble den lilla ventetiden av?
Nei det var en bra påminder for meg iallefall. Nå skal det forberedes ordentlig til ADvent her ja!

GOD helg til deg og dine!

Huldra sa...

Tusen takk alle sammen! Svarer litt fort her, for nå skal jeg smekke igjen pc`n for dagen. Ha en super helg alle sammen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...