17. nov. 2010

Baby in a box

Søndagsbesøk av familie og venner. Fullt hus og stormende jubel, med store og små- både hunder og mennesker. Deilig med liv i Huldreheimen. :)Niesen min har fått en firbent baby på 12 uker, i tillegg til menneskebarnet som nå er 10 måneder, og sin andre firbente venn. Det var ikke bare meg som falt pladask for den lille skjønnheten nei. Kaos med fire hunder? På ingen måte, når de får hilse ute i fred og ro.
Se det blikket!
Jovisst smeltet jeg helt. Firbente har en stor tendens til å gjøre det med meg gitt..Min yngste niese er meeeget vant til å "pose" når hun ser et kamera. Så kommer vi til overskriften da. 
Hva gjør man når man bor to personer i et stort hus, der mange av rommene får stå kalde og uberørte om vinteren? Datteren til den niesen min måtte få ro til å sove, og rommene ovenpå ble for langt unna til å høre om hun sov eller ei i skravlestøyen fra stua. Løsning: 
Baby in a box.


I gangen står en stor metallkasse jeg har "arvet" av min (halvt) franske venninne. Denne sto fast i bilen deres full av bilutstyr da de hadde en gammel Range Rover. Eier man en bil av dette slaget (eldre må vite) er man nemlig nødt til å ha med seg utstyr av alle slag på kjøretur. Kassen er en gammel rødekors kasse, og rommer til daglig alt vi eier og har av hundeutstyr. Ut med det, inn med myke tepper, og voila- så fikk lille venn en soveplass i nærheten av oss. 


Lenge sov hun ikke nei.. Da ble det opp i armene på søsteren min, som la seg med henne på fanget. Sprudlende baby, sovende bestemor, og en av hundene benyttet sjansen til å smyge seg opp i sofaen. Lille slasken.. ;)


Vanligvis er jeg bak kamera, men jeg må jo ha et bevis på at jeg faktisk er tilstede iblant jeg også. Denne gangen ba jeg faktisk moren til den lille skjønnheten om å forevige øyeblikket med lille venn.
Gleder meg masse til å feire den aller første julen sammen med henne! :)


Avslutter dagens innlegg med bilder av min "baby"..


.. og sporene etter familien som dro.
På gjensyn bulkegjengen min! Kjempeglad i dere alle som en. :)

9 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!nydelige bilder,barn og hunder,god historie som vanlig:)Ha en kreativ kveld..klem linda:)

hobbyvimsa sa...

Hei igjen!!Kjempe koslig at du vil være med på min give away,masse lykke til!!!Dine 3 lodd er registrert..Klem Linda:)

Trollmora sa...

ååååååååå jeg kunne ikke trodd i min egen fantasi engang at det var sånn du så ut!!!! Nå humrer jeg litt her for meg selv :)

Du har hatt en fin helg ser jeg! Og den lille kosehunden var jo helt skjønn da! Og din lille venn også :) Jeg er jo sånn som nesten får melkespreng når jeg ser skjønne babyser vettu :) Ikke hunder altså, men menneskebabyer :)

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Herlig når det er liv i huset!!
Er jo ikke det minste rart at du smeltet for den nydelige valpen da!! Nydelige lille voffsen..
Nydelige småjenter også ;) Klart det er morro å "pose" for tante!!
Ha det fint da Huldra!
klem Laila

MøbelPøbel sa...

Så mange herlige nurk du har tatt bilde av:) Kunne spist dem opp;)

Spirello sa...

Så nydelig liten valp! -Og vakre nieser:) Syns "babyen" din har et flott blikk også!
Ser ut som dere har hatt en fantastisk helg!

Andregasellen sa...

Høres ut som en herlig helg!Jeg digger liv og røre, mange barn og dyr og masse leven!Det er herlig.Så fint bilde av deg og babyen!Veldig morsomt å se et bilde av deg altså, pent bilde var det også:)
Ha en fin kveld!

Martilie sa...

Ahh så koselige bilder av små og store og voffsene :)

Herlig seng for lillesnuppi :)

Og tusen takk for tips og råd ang blogg-problemet! Det er videreformidlet :)

Ønsker deg en nydelig kveld!

Klemmer fra Tove

Mims sa...

Hei, baby in box er jo genialt ;)

Flotte bilder, som vanlig.

Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...