15. okt. 2011

Livstegn fra Tønsberg :)

Kort innom på lånt nett for å si at jeg lever i beste velgående.

Huset er både solgt, ryddet og vasket ut, og jeg sitter nå her i kaoset i min nye bolig. Det har vært en kjempejobb fra ende til annen, med både å kvitte seg med en hel masse, pusse opp det jeg ønsket skulle være i orden av vedlikehold før salg, selve flyttingen og utvask av hus, anneks og stall. Jeg er definitivt glad for hjelpen jeg har fått, for nå er jeg sliiiten..

Både hund og katt har funnet roen allerede, og det er helt herlig, siden vi kom i hus for så kort tid siden som 13. oktober. Så.. Nå starter Huldrelevenet sin tid i byen- i godt krympet format. :)

Ønsker alle en fortsatt god helg!

6 kommentarer:

Fragmenter sa...

Så kjekt med livtegn fra deg! Og å lese at alt har gått vel med salg og flytting. Tenker du er sliten, ja. Det er jo virkelig en KJEMPEJOBB!! Lykke til med bylivet! Gleder meg til å følge med:-)
Klem!

Shy sa...

Der var du, ja!
Mykje styr med flytting, tek tid før alt finn sin plass,det gjeld både for ting, dyr og folk.
Lykke til!

Mie fra Mies Mirakler sa...

åååh så kjekt å endelig høre litt fra deg, glad for at flytting er vel overstått :) det tar alltid litt tid å komme i orden men man kan jo trøste seg med at det er mindre kvadrat å holde styr på nå hvertfall ;) vi flyttet jo i sommer og jeg holder enda på med å finne plass til alt. ikke bare bare å krympe boligen ;) *♥*

Bekka sa...

Så hyggelig å høre fra deg. Godt at flytting og salg er overstått og at ny bolig er i bruk! Ønsker deg lykke til videre med flytteprosessen :) Klem

hege sa...

Godt å høre fra deg! Ønsker deg og dine en deilig høst;-))

VillaVårfrubakken sa...

Da ønsker jeg deg masse lykke til i byen.....klem fra Mona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...