6. des. 2010

Postkassemoro! =D

Det er litt sånn julaftenfølelse når man får pakker i posten, ikke sant? Jeg blir ihvertfall glad! -Særlig når det kommer sånne hyggelige pakker som jeg har fått nå. I løpet av uken har jeg fått pakke fra både Namaste, og Hilde Heimdal.

For en tid tilbake avtalte Namaste og jeg en byttehandel. Byttet skulle være fire av mine filtblomster, mot en av hennes skjønne vesker. Jeg falt jo fullstendig for de da jeg egentlig vant èn, men fikk to skjønne vesker og en bok av henne i juli. Har vist de før, men må jo bare vise de igjen, for jeg er så glad i de. :)

Den røde bruker jeg som sminkepung, og jeg går fortsatt i planer om å strikke et matchende skjerf (og kanskje lue?) til den turkise og brune. Men.. Det er ei lur dame som muligens har snappet opp dette, og som la ved litt ekstra i pakken denne gangen også. Se bare hva som fulgte med i byttepakken:


Matchende mobilveske! -Som også fungerer som brilleetui.
Herlige vennen sin hadde laget en helt spesiell boks til meg også, som de skjønne heklede tingene lå i.

Lekker! Turkis og flott, med herlige polkadotter inni.
Denne smetter rett inn i det nye arbeidsrommet mitt! =D
Ser du det står Huldra på lokket?
Ble jo så utrolig glad og rørt da denne pakken kom, for det var jo bare vesken hun skulle bytte med, også sendte hun denne herlige, personlige pakken.. Tusen takk vennen! =D

Jeg ble faktisk ikke bare glad, men litt sånn småflau også..
Byttehandel skulle det jo være, og filtblomster skulle hennes vei. To var ferdige fra før, men hun skulle også få to i egne fargevalg. Da måtte jeg sette meg og sy litt igjen. Joda, blomster ble det sånn smått om senn, men de ble mye større enn de andre, og jeg la det fra meg igjen. Tiden gikk, og jeg glemte (prioriterte ikke/var ikke engasjert nok/hadde ikke tid til) hele blomsternålene. Jeg trengte et tupp i stumpen for å starte på nytt, og i dag er pakken endelig på vei.

Sånne blomster er det snakk om altså. Sydde filtnåler med perlebroderi.
Nå kommer de Namaste! Endelig får man si, og jeg håper du blir fornøyd. :)

Så var det pakken fra Hilde Heimdal. Fra nettbutikken hennes hadde jeg bestilt skilt og tre små anheng. Her var det også ekstragaver! =ODe tre øverste med gutt- og jentefigur var de jeg bestilte, også fikk jeg så mange flere artige i tillegg. Ikke bare det (som om det var "bare"), men jeg fikk fire små wallstickers også!
Tusen takk Hilde! Du er rett og slett helmax. =D

Det er det jeg sier: Bloggdamer er virkelig noe for seg selv.
til de som tror det er en overfladisk virituell verden vi lever i her inne, må jeg bare si at her er det virkelig fullt av lun varme. Det beste av alt er at disse menneskene er like gode og lune "i virkeligheten" også. 
Tusen hjertelig takk! =D

10 kommentarer:

Mie sa...

Så mye fint du har fått, er så enig med deg, jeg er allerede blitt veldig glad i mange av bloggedamene her inne, med sine vakre bilder og underfundige/morsome/tankefulle tekster, det gir hverdagen et skikkelig løft. Og pakker i posten, det er jo alltid stas! Jeg fryder meg like mye hver gang, tilogmed når jeg vet hva som er i pakken :D *♥*

hobbyvimsa sa...

hei høpp!!herlige blomster du har laget:)bare ett ord og si om både namaste og Hilde,RAUSE OG SKJØNNE DAMER!!ha en fin ny uke,,klem linda:)

Namaste (jeo74) sa...

Åhhhhh, så utruligt fine nålene blei vennen!
GLEDE meg!!!! :o)

Kjekt å sjå at den litle ekstra overraskelsen falt i smak og ;o)
Og eg e enig; den e ikkje så overfladisk så nåken vil ha det te denna bloggeverdenen! Ikkje blant vår type blogger jaffal ;o)
Eg e så glad for at eg fant veien inn te Blogglandia altså!

Og så flotte ting du hadde fått i den andre pakken din og da! Ikkje barra LITT ekstra heller! Djiiises! Så kjekt, og uhyre velfortjent vennen :o)

Klem på klem på klem!

Fossestua sa...

Så mye fint! Skjønner godt at du ble flau, enda du ikke hadde noen grunn til å bli det. Det skulle jo være en enkel byttehandel, hihi :) Har lett for å bli sånn i julen også. Man sitte der på julaften, og så får man DEN dyre julegaven, men mottakeren får en mye rimeligere pakke. Åhhh det er så ekkelt!
Er helt enig meg deg ang blogglandia :) Her er en herlig plass å være :)
Klem fra Lise

Anonym sa...

Hei hei, og tusen takk for kommentar:)
Jo, det er så helig med denne julestemningen, jeg kjenner det bare mer og mer for hver dag som går.

Så kjekt med pakke i posten, mange fine ting du har fått :) Jeg er enig med deg i at bloggdamer er det noe spesielt med. Jeg har også opplevd å plutselig å få pakke i posten fra hyggelige mennesker i bloggland :D

Kjempefine blomster du lager forresten :)

Ha en herlig kveld.
Hilsen fra Trine :)

Pia sa...

Namaste er raus, ja, jeg har også fått flotte vesker og mere til av henne! Blomstene dine var kule!

Trollmora sa...

åh jeg vil også få mye fint :) hihi. Unner deg opplevelsen jeg. Det er så deilig å få små hverdagsoverraskelser :) men tror nok jeg må titte litt i hilde's butikk altså :) klæm fra mæ

Susi sa...

Åååå SØTE søøøøte ting! For en utrolig fin pakke å få i posten!!! <3

Prinsesse Rose sa...

Skikkelig heldig du! :) Alltid kos med litt ekstra i pakkene sine! :D

Hege sa...

Oj.. så mye fint :) Moro med masse fint i posten!
Bra å se at det er liv i deg, jeg har vært litt sløv i det siste*sukk* Men lysten virker å være på vei tilbake.. både til blogging og blogglesing!!
Ha en fin tirsdag!
KLem Hege

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...