26. apr. 2015

Garndilla!

Nesten alt du gjør, vil vise seg å være uvesentlig, men det er svært viktig at du gjør det.
Er det sånn med strikking også? Uansett om man følger en oppskrift slavisk eller lager noe som blir til mens man går, så er det nyttig det man gjør. Nyttig for hodet, og nyttig for velværefølelsen.
Jeg strikker og strikker, for det er fortsatt veldig så mange timer som tilbringes på sofaen. Jeg holder på med flere "blir til mens man går"-gensere, og blant mange ponchoer strikket med Ice garn (fra yarn-paradise.com) skal to doneres til utstillingen "Med frihet til å skape" som foregår i Oslo 12. mai.  Jeg har også kastet en hel dryss med garn i handlekurven hos strikkenett.no der det er salg på Drops garn akkurat nå. 


Se den fine jakken! Jeg tygger litt på om jeg skal prøve meg på den i disse fargene. 


Jeg har også falt fullstendig for genseren til venstre, og lurer på om jeg skal strikke jakken i midten i bruntonene på bildet- eller kanskje bytte ut det brune garnet med det blå i den andre jakken. Alle disse fargene er bestilt i Drops Karisma, så det er bare å sette i gang når ånden er der. Først må jeg vel ta meg litt i nakken og ferdigstille en hel del andre prosjekter jeg holder på med... Det er alltid så moro når jeg får tak i nytt, rimelig garn, så da er det fort gjort å starte på nye prosjekter også.


Strikker du, og hva holder du isåfall på med? Legg igjen noen ord da vel? :)


Selv om jeg kun blogger om egne boblerier, merker jeg innlegget med REKLAME så jeg er safe. Jeg bobler jo litt både over nettbutikken og Drops garn og oppskrifter, men det er på ingen måte noe sponset innlegg. 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...