30. des. 2014

Lesehesten året 2014 og Buzzador for Storytel :)

Boken er værelset med de mange vinduer som gir den ensomme leser god utsikt i alle retninger.


Det ligger stort sett alltid en bok på nattbordet i Huldrehjemmet, og det er moro å ta en opptelling og en mimrerunde i løpet av halvåret eller på slutten av året. Jeg hadde tidligere en ganske så stor boksamling, men på flytterundene har jeg måttet krympe samlingen, og leser meg gjennom bokhyllen. Noen få bøker får bli, mens andre blir solgt eller gitt bort så de kan fortelle historien sin til en ny leser. En bok fortjener såvisst ikke å stå stuet bort i en gjemt avkrok.

I skrivende stund leser jeg om kjente og kjære Varg Veum i boken "skriften på veggen", og jeg er Buzzador for Storytel og kan i tillegg lytte til bøker mens jeg går tur med hundene, lager mat, sitter og strikker osv. Uvant, men veldig så behagelig :)
Som Buzzador har jeg fått lov til å dele en lydbok kostnadsfritt, så er du interessert så gi meg et pip :)


Storytel gir meg sjansen til å lytte til bøker selv mens jeg er aktiv, så til nå har jeg hørt hele 1222 av Anne Holt, og jeg lytter til Tirsdagsdamene av Monica Peetz nå om dagen. Det er så kos! :)Det har blitt mye krim i papirutgaver år, og flere av de var ganske så heftige. 


Det ble også en god blanding av både gammelt og nytt, akkurat som jeg liker det. Jeg har forsøkt å lære litt i år som i fjor, og lest litt psykologi og matnyttig teori. Nytt av året er at jeg har meldt meg på kurset "Positiv psykologi grunnkurs del 1" via NOCNA. Jeg har et halvt år på meg, og boken "ekte lykke" er en del av teorien, så den kommer til å følge meg inn i 2015. Godt med litt hjerneføde i en ellers veldig så rolig tilværelse :)
Innlegget merkes som REKLAME da jeg også omtaler Storytel i dette innlegget. 

Håper alle har hatt en god jul. Nå runder vi snart et nytt år folkens :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...