22. okt. 2014

På ønskelisten fra Coolstuff i år :)Mat er et viktig element i en avbalansert diett.For en spennende vri på matlagingen: 


For en litt sunnere måte å lage popcorn på:

Popcorn mikroskål


For smart kjøling av pappvinen:

Snedig poselukker:

Poselukker


Supersmart litermål og kjøkkenvekt i et: 

Litermål med kjøkkenvekt

Jupp, jeg har noen planer om å gjøre det enda mer moro å være på kjøkkenet nå som jeg har funnet matgleden. I november måned går jeg muligens Paleo sammen med en gjeng på nett, så jeg snuser for tiden stort på hva det innebærer, og titter i skuffer og skap for å se hva jeg har som er "innenfor", og hva som i såfall må bort. Det var enn venninne på nett som inspirerte en helt gjeng, så vips- ble det en 30 dagers utfordring ut av det der vi skal inspirere hverandre underveis. Kanskje det er så ok at jeg velger det som en del av en livsstil? Får jeg til å lage porsjonspakker jeg kan smette ut av fryseren på de helsemessig dårligste dagene er det slettes ikke umulig. Jeg blir så absolutt ikke rigid, men med et krassere blikk på hva jeg faktisk putter i meg. Da er det jo moro med litt ekstra hjelpemidler på kjøkkenet :)


Hvor man finner disse?


(Dette er ikke et sponset innlegg, men kun ting jeg ønsker meg. Innlegget merkes likevel som REKLAME siden jeg fremmer en viss nettbutikk. Alle bildene er lånt fra nettsiden.)

1 kommentar:

Olea sa...

Hei :)
Den veggie twisteren var kul! Grønnsaker er jo godt og når en gjør litt ut av det, så smaker det liksom enda bedre ;) Så den skal jeg notere meg, for den likte jeg :)
Ønsker deg en fin uke!
klem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...