14. juni 2014

Kraftfulle Cillit Bang!

La humla suse langt, langt bort og glem alt det du skulle gjort.


Dette er merket som et reklameinnlegg da jeg er sponset med produktene, men det er et kritisk innlegg så les, les :)

Hvem vil vel vaske og skrubbe i det nydelige været vi har hatt? Kun få dager og timer med regn, så har solen strålt og ført til at man har ønsket alt annet enn å gjøre husarbeid. Likevel må man, og jeg måtte fordi jeg er en Buzzador, og hadde fått tilsendt CILLIT BANG Power cleaner Kalk & Smuss og CILLIT BANG Active Foam. Disse skulle jeg teste på blant annet kalkavleiringer, smuss og såperester på badet. Jeg startet godt og tidlig med å prøve ut sprayen i kjøkkenvasken. Dette var bare barnematen mot hva jeg testet den på til slutt ;)Jeg sprayet vasken med den oransje flasken mot Kalk & smuss, lot den virke i fem minutter og vasket over med en vaskesvamp med myk og ru side. Jeg måtte skrubbe litt ekstra på fettflekker, men flekkene forsvant og vasken var faktisk blankere nå enn etter kjøkkensprayen og skurekremen jeg vanligvis bruker. Bra start! :)Så var det dette skummet som skulle testes. Solen skinte, og jeg hadde ruslet inn fra verandaen etter å ha sittet lenge og lest sakte i en bok. Ok. Sett i gang og spray på, vent ti minutter og skyll av. Sånt har jeg ikke hatt store troen på tidligere, for erfaringen er at man må skrubbe masse likevel. Jeg sprayet, og ble ikke helt fornøyd med at dysen fort ble tett av for mye skum så jeg måtte riste på den hele tiden. Jeg har slitasjegikt i fingrene så det var ikke så lett å holde knappen nede hele tiden, men dusjhjørnet ble skummet fra topp til gulv. Jeg må vel innrømme at det var ganske så skitten der inne, for jeg har stort sett skylt av glassveggene og ikke vasket de så godt i det siste. Gulvet derimot har jeg skrubbet godt nå og da, så derfor fikk jeg meg en real overraskelse. Jeg skylte godt, og så at det løsnet masse skitt i fugene rundt sluket. Oi, tenkte jeg slukøret, og ble både overrasket og glad for det jeg så. Deretter gikk jeg ut en tur med hundene mens dusjhjørne tørket. Jeg ville se veggene uten vanndråper, for det er jo først da man ser om det er rent eller ikke.


Da jeg kom tilbake var jeg overrasket over hvor blankt det var. Kun få flekker av de røffeste såperester var igjen, så da dro jeg frem den oransje flasken og sprayet lett over både glassveggene og gulvet, og vasket lett med skrubbesiden av vaskesvampen. Det ble rent! Ordentlig rent faktisk, og jeg ble positivt overrasket. Dette hadde jeg ikke trodd.. Toalettet har jeg luktproblemer med selv om jeg bruker wc-and, så denne skal såvisst prøves der også. 


Ren lukt er god lukt, og når jobben er enkel får man glød :)


 Får man positivt resultat får man også fornyet glød, så dagen etter var jeg i en rydderunde og skulle flytte på verktøykassen min. Den hadde jeg lenge gremmet meg over, for den var fullstendig inngrodd av skitt etter å ha stått noen år i en stall og kun blitt stuet bort i etterkant. Kassen var rusten og gammel, og med en hel masse bruks-slitasje. Kunne jeg prøve denne sprayen her mon tro? Tja.. Hvorfor ikke?

Helt utrolig, men skitten løsnet. Denne gangen måtte jeg riktignok skrubbe litt ekstra, men den inngrodde skitten løsnet, og det gjorde en del av rusten - som lovet også. Jeg ble så sprudlende glad at jeg tok en ekstra vaskerunde med stålull, for nå fikk jeg en plan. Med en så god såpe var det duket for å sprette lokket av et malingsspann som bare har ventet på et godt prosjekt i noen år. Voilà, så hadde jeg en så ren verktøykasse at jeg plutselig fikk malt den et strøk med den deilige, duse turkise fargen. Moro! Den skal få være litt rufset, men det blir ihvertfall et strøk til.


Min konklusjon:

Her er det store plusstegn i margen for to gode produkter som samarbeidet godt. Det eneste minuset var dysen på den lilla skumflasken, så for min del skulle jeg ønske den også var på vanlig sprayflaske. Jeg følte jeg brukte bort mye såpe på mye søl, men likevel: Tommelen opp for bra produkter! Jeg hører gjerne erfaringer med bruk i badekar, eller hos personer som er plaget med mye kalk, og jeg kommer garantert selv til å kjøpe den grønne flasken som er for fett. 

Produktene selges i de fleste dagligvareforretninger som Kiwi, Spar, Meny, Ultra, COOP Mega, COOP Obs, COOP Ekstra og Ica Supermarked. 
Ca. pris for Activ Foam blir 49,90 og 39,90 for Kalk & Smuss.  • Vask
 • Badekar
 • Toalett
 • Dusjkabinett av glass eller akryplast
 • Kran
 • Krom
 • Oppvaskkum i rustfritt stål eller keramikk
 • Keramikkgulv og veggfliser
 • PVC-gulv
 • Dusjen
 • Dusjdører
 • Badekar og fliser
 • Keramiske overflater
 • Toalettet
 • Armaturer i krom
 • Rustfritt stål
Klikk på lenkene for å lese mer, og se flere produkter her

Takk for at jeg fikk muligheten til å teste disse to som Buzzador :)

Har du prøvd, eller kommer du til å prøve noen av disse tror du?

3 kommentarer:

Leovi sa...

It is wonderful, beautiful colors!

Vilt og vakkert sa...

heisann!

Det som er aberet er at vi nå er anbefalt å ikke bruke spruteflasker på rengjøringsmiddel. Store oppslag i avisene om det. Kanskje produsenten kan designe nye flasker der dråpene er så tunge at de ikke når våre munner, neser og øyne- huden og for den saks skyld.
Synd om vi ikke skal benytte oss av effektive midler av den grunn.

Takk for kommentaren, og landskapet er helt vidunderlig. Setter snart kursen utover igjen!
Ha en fin søndag ;:OD)

Inspirert sa...

Dette så jo veldig lovende ut, er Buzzador jeg også, har akkurat fått post-it lapper som fester på alle flater. Artig å buzze om.
Jeg fikk det flotte putetrekket ditt, veldig kult at du lager ting med bildene dine. Ønsker deg en flott sommer! Klem Therese

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...