18. nov. 2013

Egenpleie og velvære


Det er høst og hustrig, og Huldra føler av flere grunner mest for å gå i hi for tiden. Selv i hi trengs velvære, og i helgen tok jeg en lang og god dusj, og bestemte meg for å gå lenge i morgenkåpen og ta litt ekstra vare på meg selv. Huden var gusten, vipper og bryn lyste bleke imot meg, og hele kroppen ropte høyt om pleie. 


En halvtimes ansiktsmaske av honning og sitron gjør kinnene babymyke. Prøv! :)
Så en runde hudkrem på tørre knær og albuer, og farging av vipper og bryn. Rene bli ny- dagen. 


Innimellom juleshopping på nettet har det ramlet litt nytt inn i Huldrehjemmet også. 
Stabbursbua har farlige salg om dagen, og jeg klarte ikke dy meg for koppene og skjeen etter å ha tittet innom Toves sammensurium en kveld. Hun hadde fått Pip- kopper av en venninne, og jeg lette de kjapt opp på nett. Jeg har siklet på de lenge, så når de nå var så billige var det ingen tvil. Huldra trykket "kjøp", så nå smiler jeg stort og varmt over å ha de flotte gledene i hiet mitt. Jeg som klarte Stop Shop et halvt år finner fortsatt lykke i enkelte kjøp, men det er ikke så ofte (og masse eiendeler finner fortsatt veien ut). Tove sin blogg er som balsam for sjelen og fortjener et besøk. Hun har også et herlig lotteri på gang med turkise gleder. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg deler lotteriet med dere, for premien får meg jo til å bli rene Gollum.
Litt mer shopping har det blitt, - som disse herlige kjolene fra Ellos, og den smarteste lille parfymeflakongen fra Enklere Liv. Egenpleie er også å tenke på hva man spiser og drikker, så jeg tar meg selv litt i nakken og lover å drikke mer vann, gå tilbake til sunnere matvaner, og spise mindre potetgull. Skjerpings! Et godt tips for å unngå forkjølelse er å bruke honning i teen istedenfor sukker eller suketter. Mye sunnere, og bra for immuforsvaret.

Nå begynner jeg å lure på om jeg egentlig plikter å merke innlegget mitt som reklame, men jeg deler jo bare egne gleder, og tipser om ting jeg selv har satt pris på..?

Er jeg litt "ute til lunsj"??Hva skal reklamemerkes og ikke? Huldra trenger definitivt hjelp med denne definisjonen..

God novembermandag til deg! Håper du ble inspirert til å sette av litt tid til deg selv :)

3 kommentarer:

Marie Antoinette sa...

Koppene med fuglene på var kjempefine :D

Anonym sa...

Hei Huldra, når man deler av begeistring så tenker jeg at det ikke er reklame, uten at jeg er proff på det. Sitron og honning ja, det høres glimrene ut!

God dag fra Ellen

Marit sa...

Så mye lekkert, de koppen er så flotte.

Ha en strålende dag Huldra, Maritklem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...