13. mai 2013

Trinny & Susannah på Floyd i Tønsberg

Noen ganger er det veldig allright å bli med på konkurranser, for noen ganger vinner man faktisk. Jeg var en av ti heldige som vant et møte med de spenstige stylistene Trinny & Susannah i Tønsberg via en konkurranse på Facebook. Hurra! :D
Damene har vært på rundtur i Norge i forbindelse med lanseringen av kjolekolleksjon de har laget i sambarbeid med Floyd BY Smith.
Ekstra moro er det at Floyd er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt på midten av 80-tallet med hovedkontor i Holmestrand i Vestfold.

Torsdag 2, mai sto det fem spente damer som hadde vunnet konkurransen på rød løper og ventet på at stylistene skulle komme. Det var en småkald maidag, så det var godt å komme innenfor å bli godt mottatt av både personalet og de britiske damene.


Vi skulle visst sjekkes og styles, så før-bilde måtte til må vite.

Form og fasong ble sjekket og avgjort på alle damene, så bar det inn i prøvrommene. Selv er jeg visst en vase (?) med smale skuldre, kort kropp og lange ben. Hvilken fasong jeg har i forhold til eple, pære osv. fikk jeg ikke helt tak i, men Susannah anbefalte den samme kjolen hun selv hadde på. Jeg prøvde den Trinny bar også, men den funket verken i form eller farge på min kropp. Litt snodig å prøve klær mens en lang rekke med kunder sto og ventet for å få prøve de nye kjolene. Det gnistret i blits fra både kameraer og mobiltelefoner, og jeg skalv i lange ben i høye heler da jeg selv fant frem kameraet og fikk knipset litt. Rar opplevelse, men moro var det.

Kjolene fikk vi faktisk, så nå henger den flotte saken i skapet og venter på en anledning til å bli brukt.
Jeg tok mitt ansvar som Stop-Shopper, for jeg likte kjedene veldig godt, men kjøpte ingenting.

Superhappy damer i flotte kjoler :)

Tusen takk til både stylistene og Floyd for en flott opplevelse og flotte kjoler. Har du ikke funnet 17. mai antrekket enda, så anbefaler jeg en tur innom en Floyd butikk nær deg :) 4 kommentarer:

Ruths datter sa...

Så heldig du er da. For en kjekk opplevelse.
klem

Unknown sa...

Wow dette var kult, heldig jente er du! :)! Klemmer

Eple sa...

Oj- det hørtes ut som en veldig spennende dag (- og kanskje litt skummel..?) :)

Unknown sa...

Så kjekt da!!!
Fin du blei :)

Flytting igjen på deg altså? Har nå vore masse på deg disse årene.

Håpe jaffal du e fornøyd :)

Eg e ikkje så fornøyd med at eg har klart å slette ALLE bildene på bloggen min :( 3 å3, bildene i 420 innlegg, altså hundrevis av bilder klarte eg å slette med ett tastetrykk! Bildene var linka til et googlealbum og det fant eg ut litt for seint. E fremdeles litt satt ut og veldig lei meg for det, så bloggepause forleøpig...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...