7. apr. 2013

Diffust tilstede..

.. eller skal jeg heller si håpløst fraværende?
 
Her har det ikke vært stort annet enn de faste visdomsordene i det siste, for jeg har rett og slett vært dønn sliten. I januar fikk jeg oppsigelse på leiligheten, og flytting var såvisst ikke i mine planer på lenge enda. Villa gjennomtrekk har vært hjemmet mitt i kun halvannet år, men det har vært et godt og langt år i et skrantent og over hundre år gammelt vakkert bygg. 1. mai leveres nøkkelen.
 
 
Letingen etter ny bolig har vært intens, og jeg har tittet i både Buskerud og Vestfold. Samtidig har jeg pakket smått og godt, og fortsatt med å kvitte meg med flere eiendeler. Store bunker stoff, bøker og klær har forsvunnet, og nå fyker en del av møblene også.
 
Ser du noe her du kunne tenke deg?
 
Formen har vært utrolig laber, og alt jeg har gjort, har blitt gjort i sneglefart. Sjarmøren har tatt godt vare på meg hele veien, både i form av god mat og langsomme turer i både sol og vind. Joda, vi har våre utfordringer vi som andre, men nå etter snart et års bekjentskap begynner vi å finne nøkkelen.
 
 
Har man dyr, er det en kjempeutfordring å finne bolig har jeg funnet ut..
Sjarmøren har med lure smil hele tiden sagt:
-Det er fordi du skal flytte inn til meg det.
Samboere..? Flytte inn til han? Tør jeg det..?
Etter mange og lange tanker, og like lange samtaler med min kjære sa jeg til slutt:
 
- Jupp.. Jeg gjør det! :o
 
Hunden, katten, ørkenrotten og jeg, og resten av mitt jordiske gods flytter dit regnbuen ender opp på dynesnippen. Det må da være et godt tegn? :)
 
 
Huldras liv og leven fortsetter i Tønsberg, men nå i et nymoderne bygg med gasspeis istedenfor ved.
 
 
 
..Sammen med sjarmøren og de firbente :)

4 kommentarer:

Et liv å leve sa...

Lykke til med flytting og det nye livet! :) Det er visst vår på mange nivåer. :)

Heidi sa...

Det høres veldig spennende ut. All lykke både til deg, sjarmøren og de firebeinte. Gleder meg til å følge deg videre fra moderne omgivelser i Tønsberg ;)

Smykkas sa...

Jeg tror det er mange som føler seg slitne for tiden. Det er selvfølgelig ulike grunner til det, men det er godt å høre at alt går fint for deg.
Lykke til videre.

Klem

En rosa fugl sa...

Det er fint du fant en løsning på bosituasjonen til slutt. Å bo med kjæresten sin kan jo bli fint:)
Kjedelig at du måtte flytte da, du har jo fikset deg et så fint hjem! Aner en viss vemodighet i innlegget ditt om akkurat det.

Mange gode klemmer og tanker til deg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...