7. des. 2012

Hviite ønsker

Hay Wooden hand, By Nord Baby Hedgehog pute, Omaggio skål og vase, House Doctor kjøkkenhåndkle, Urbania lyshus, Bloomingville telyslykt, Glam mug kopper, By Nord ullpledd

Hviit holder ønskelisteutfordring med trekning av en heldig vinner hver søndag i advent.
Vil du være med, og se andres ønskelister denne uken?
Klikk knappen :)


Hyggelig å se at flere har funnet veien inn til Huldrelevenet. 
Takk for at dere vil være med på ferden :)

4 kommentarer:

Spirea sa...

Kjære gode deg! Først - så herlig at du har funnet bloggen min, så finner jeg også deg :) Nydelig flott blogg - og her var det mange fine ønsker -Noen av dem har jeg og :)
Takk for alle fine ord hos meg, for ditt engasjement - slikt digger jeg! Herlig :) gleder meg til å følge med deg litt videre. Når det er sagt, jeg er dårlig på å innom både daglig eller ukentlig, men plutselig er jeg tilbake ;)
Jeg håper du har gode adventsdager - og at helgen din blir fin og full av gode opplevelser :) klem

Shus sa...

Heisann!

Veldig kjekt med slike ønskelister!! Ser at mykje det samme går igjen. Men det er nesten umulig å velge blandt alt det fine.

Takk for hyggeleg kommentar hos meg! Flott blogg du har.

Helsing frå Solveig, Kvardagsgleder

lavendulae sa...

Titter tilbake :) Fin blogg du har, kommer garantert innom igjen. Mye fint på ønskelisten din, det vil si ønsker meg egentlig alt på listen din og... eller egentlig nesten alle varene hos hviit. Uff hørtes kravstort ut, men det er snart jul og lov og ønske seg.

Fotballhjerte sa...

Hei!

Så mange herlige ønsker :) Det er jo så vanskelig å velge ut bare noen få varer i denne butikken - har nesten lyst på alt jeg ;)

Hiver meg med i giveawayen din også jeg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...