23. mar. 2012

Vinnerlykke, kofferter, kasser og Palmabesøk :)

Først og fremst:
Jeg vant, jeg vant!  frk pigalop holdt nylig et lotteri der man kunne prøve lykken på retrostoff, bokstavring og en stoffpose. Jeg var så heldig og vant ringen. Gjett om jeg ble glad! Dette skapte store smil hos ei Hulder som har vært i dvale og følt seg som en zombie den siste måneden.
Jeg valgte meg nettopp S for blant annet Smil, Sol, Sommer, Sorg, Selvtillit, Salt, Søtt, Syrlig. Hunden min har også et navn som begynner på S, og som den rare Huldra  jeg er, setter jeg en forbindelse mellom bokstaven og totallet. Han er jo "mannen i mitt liv", så da blir betydningen oss to. Smart, ikke Sant?
(kremt.. Tror jeg trenger litt sosialisering snart.. *glis*)

Tusen takk! Jeg hadde den på meg på Palma i går. :)
Frk pigalop har blogget i to år, og er som hun selv også sier en kreativ og glad jente som liker redesign, interiør, gjenbruk, lopper, teater og mat. Besøk henne en tur da vel? :)

Så til røff og tøff oppbevaring. Her er noe av det som har ramlet inn døren i Huldrehjemmet i det siste.


Kofferten visste jeg faktisk ikke var av metall da jeg så den på finn. Litt mørke bilder førte til at jeg ble ekstra glad da jeg pakket opp esken etter å ha hentet den på posten. Hjulene fulgte med, og er herlig praktiske, selv om jeg nok bytter til litt større hjul med tiden. Inni var den dekket med gammelt papir som var i ferd med å flasse av, og gleden ble større da jeg begynte å fjerne det og fant treverk under. Nå lukter den snart rent og godt, og kan få et nyttig bruksområde.
Pris: 300,-

Våpenkassen og patronboksen er også funn fra finn. Gikk jo helt i oppløsning da jeg fant disse, og spurte skjelvent via mail hvor store de var. Ingen vits i å kjøpe de om de var for store, men disse var perfekt i mål, så vips- så var de bestilt. Jeg fikk endelig hentet pakken på posten i dag, og dynket våpenkassen med såpe i badekaret etter photoshooten. Den er såvisst original og har vært godt brukt ja. Der satt det olje i tykke lag, og sånt fryder jeg meg over. Det viser at tingene har hatt et liv.
Pris: 100,- for patronboksen og 200,- for våpenkassen.

Det genuine har stor verdi for meg. Gjenbruk og redesign betyr mye, skal det være ekte, - ikke "liksomslitt og brukt". Kan jeg forsvare pengebruken i forhold til det jeg selv har solgt av møbler og annet jeg ikke bruker så det går opp i opp er det greit. Ting bytter plass, og jeg finner mer og mer min egen stil. Hjemmet mitt begynner å bli "meg". Me like. :)

Flere ting har byttet plass i dag. Jeg leverte noen kakebokser som har ligget altfor lenge uten å bli solgt,  litt kjøkkenutstyr som bare tok plass i skuffen, en bærepose med bøker, og et stort speil til gjenbruksbutikken. De var takknemlige, og jeg måtte titte litt i butikken siden det var første gangen jeg var der.

Jeg fant, jeg fant! En herlig koffert, et skjerf, en heklebrikke jeg skal lage sommerpute av,
 og et messingfat med en vakker fugl på. Samlet sum: 135,-


Er den ikke røff? :)
Metallboksene er fra Palma, og de må jeg bare ha flere av fant jeg ut.  

Palma Tønsberg hadde nyåpning av større butikk i går kveld, og feirer med 20% på alt i hele butikken i tre dager til ende. Min kjære linselus, kunstnervenn og nabo ble med meg på åpningen, og mens jeg vandret med O store fotoblikk, vandret hun rundt og spiste kanapèer. Jeg fikk jo ikke smakt på en eneste èn, men det er rett og slett fordi jeg glemmer meg helt når jeg blir oppslukt av kameraet. Det kommer et eget innlegg fra denne dagen med et stort bilderas, men her er en bitteliten smakebit. :)


 Nina med for øyeblikket et jordbær i hånden og et stort smil om munnen, - i en sofa som kler henne meget godt. :) Den turkise lekkerbisken av en telysholder ropte på meg og måtte være med hjem. Posene på rekke og rad var goodiebags, med herlig spennende innhold.
Det rosa lyset skal få bo i overetasjen hos nabo Nina.

Palma Tønsberg har 20% på alle varer til og med i morgen lørdag 24. mars.
Jeg er bare nødt til å sikre meg flere av metallboksene... *elsk* 

"I vårt sortiment finner du alt fra skandinaviske kvalitetsmøbler til kule indiske antikviteter. 
I tillegg bugner butikkene med et stort utvalg av interiørprodukter, puter, lamper, såper, 
vesker og mye mer. Alt fra anerkjente leverandører."
(Lånt fra Palma sin nettside)

Såvisst en butikk jeg kan bli glad i. Hva med deg? ;)

7 kommentarer:

Marianne sa...

hei og hopp huldra!
så kjekt at ringen passet og at den kom godt frem!
det gleder meg masse!
ha en strålende solskinnsfylt smilende super helg ü
frk pigalopp klem

Elin sa...

Gratulerer med en skjønn premie:)

Å fytti katta for noen nydelige finn funn du har kjøpt deg:)Helt herlig:)

Ønsker deg en flott lørdag:)

Klemmer Ea

Johanne Magnus sa...

Gratulerer med gevinst! Ha en fin helg!

små øyeblikk med cams sa...

Hei på deg!
Gjett hvem som vant hjorteprintet?! Ta en titt inne hos meg da vel :)
Kjempekoselig hvis du vil delta i min Give Away også ;)
Ha en nydelig søndag!
Klem
Camilla

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

oj så masse godsaker på en gang!! Nydelig ring med mange assosiasjoner. Herlige kofferter, etc, etc. Det er lykke. Gleder meg til flere bilder fra Palma.

Ha en fin søndagskveld og ønsker deg alt godt i den nye uken.

Klem:-)

Snedig Snelle sa...

Så stilige kassar! De va skikkelig tøffe! Og litt av ein ring du fekk deg! Den finaste bokstaven ;-)

Mi familia sa...

Jeg liker hvordan du beskrive tingene! Jeg fikk list på de kule metall bokser til mine gutta boys rom. Tusen hjertelig takk på de fine ord du skrive til meg. Jeg ta veldig stor pris på og det hjelpe meg masse til å fortsette. Stor klem, Vicky.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...