16. mars 2011

Hundepasser for vakker Husky?

Alle kanaler er verdt å prøve, og bloggen er en god kanal. :)

Rolig, herlig, og helt vidunderlig Huskydronning søker pass
fra midten av mai og ut august.


Mannen min skal ut på reise, og med helsen min har jeg nok med hunden Sacko, sauene og katten i huset den tiden. Alle skal ha stell, og vi søker derfor noen som kan passe Sita mens mannen min er borte. Kanskje du kjenner noen som kunne tenke seg å passe den hvite dronningen med det vakre, blå blikket?

Sita er en utrolig god, godt voksen Alaska Husky. Stille og rolig, elsker turer i både bil og skog, og trenger masse kos på magen, og god omsorg.


Som Husky må hun så absolutt ikke slippes løs, for da kan smådyr få et ublidt møte med ulven som våkner. Denne ulven synes ikke på noe andre vis, og hun er fin som både trekkhund og til kløv. Hun trekker med sele, men går greit pent med halsbånd. Alt til sin tid, og denne damen vet hva hun skal, når hun skal.

 
Sita går godt overens med både andre hunder og voksne katter. Hun er vant til barn og hest, men liker best kaniner, høner og kattunger som mat. Dvs: Hun må ikke slippes av syne i nærheten av sistnevnte dyr. Går man tur i byen eller på landet spiller det ingen trille, for hun trives der hun er uansett. Det viktigste for denne damen er at den hun er hos vier henne oppmerksomhet i form av kos. Fòr og utstyret hennes blir selvfølgelig med henne på ferie, og jeg blir kontaktpersonen.


Så.. Vet du om en god sjel som kan ta godt vare på jenta vår i disse månedene?

Nøl ikke med å spørre om ting du lurer på om du er interessert, eller vet om noen som er egnet til å passe henne. Hun er go`jenta vår, så det må være noen som steller henne meget godt, og gir henne den oppmerksomheten hun trenger.


Hun er en super modell for noen som ønsker å stifte bedre bekjentskap med rasen. :)

9 kommentarer:

Unknown sa...

Åhhh, skjønna damå dåkkas :o)
Eg håpe dåkke finne hundepass. Eg e nok ikkje den beste der, men ønske deg lykke te :o)

Ida sa...

Jeg skal smiske litt med mamma, jeg, Janne :D
Hun har sagt hun ønsker seg en slags Husky (etter Kira, men det kunne hvert greit å fått prøve i noen mnd sammen med Kira da).
Snakkes! :)

Fragmenter sa...

Hei! Jeg må bare takke for fine ord om meg inne hos Namaste. Så utrolig koselig:-) Nå har jeg forresten sett bryllupsbilder av deg. Kul entré på motorsykkel:-) Du var ei flott brud!

Håper du finner noen gode mennesker som kan ta seg av go'jenta di.

Klem, Elin

Smykkas sa...

Jeg håper inderlig du finner noen som med stor glede og interesse kan ta seg av denne vakre damen. Hadde jeg hatt mulighet, ville jeg tilbudt meg på flekken.

Lykke til.

Klem

Trollmora sa...

jeg kan nok ikke tilby noe pass men jeg bare MÅ si noe om hvor vakker jeg syns hun er altså. Blir jo helt sjarmert jo :)

Merete sa...

Takk for dine hyggelige kommentarer i min blogg :-)
Håper det ordner seg med pass av den flotte hunden deres.
Klem

VillaVårfrubakken sa...

Kan nok ikke hjelpe deg med dette, men du verden for en flott hund. Ønsker deg en fin onsdag....klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Søt dronning, god søknad der. ☺ Lykke til med å finne en god avløser.

Anonym sa...

Hei,
Kan dessverre ikke hjelpe deg med pass.
Men for en vakker dame, håper det ordner seg.
Ha en fin helg.
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...